Σ.Φ. Μακεδονικού: «Το γνωστό παρεάκι ξαναχτύπησε»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2020

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του χαλκιδικιώτη Τσακαλίδη στην κυριακάτικη (11/10) αναμέτρηση με τη Θύελλα Σαρακηνών εκφράζει ο σύνδεσμος φίλων του Μακεδονικού.

Οι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου παραθέτουν σε βίντεο την επίμαχη φάση της αποβολής του Τζελίδη που προκάλεσε τις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των «πρασίνων» και παράλληλα με ανακοίνωσή τους καταφέρονται κατά όσων επιχειρούν να προκαλέσουν πλήγματα κατά του Μακεδονικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. Μακεδονικού:

«Στην κυριακάτικη (11/10) αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, στην οποία φιλοξενήσαμε την ομάδα της Θύελλας Σαρακηνών, γίναμε για άλλη μία φορά θύματα της γνωστής παρέας, η οποία συναντήθηκε με την Ένωση του διαιτητή μέσα στην εβδομάδα, δίνοντας προφανώς συγκεκριμένες οδηγίες για την πρεμιέρα της Κυριακής στο γήπεδο μας. Της γνωστής παρέας που αποφάσισε να καταστρέψει την πορεία και τις φιλοδοξίες του Μακεδονικού τον Μάιο του 2016, πράττοντας τα ίδια με τον διαιτητή Θανάση Σέζο στον αγώνα μπαράζ κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ενόψει της ανόδου στη Γ' Εθνική. Επρόκειτο για μία διαιτητική «εγχείριση» που ανάγκασε τον πρόεδρο μας να δώσει στην ομάδα εντολή αποχώρησης από το γήπεδο.

Σήμερα (11/10), ο «κατευθυνόμενος» Τσακαλίδης έδειξε από την αρχή τις προθεσεις του όταν από το πρώτο λεπτό «μοίραζε» τις κάρτες πολύ εύκολα στην ομάδα μας και αντίστοιχα έκανε τα στραβά μάτια στον αντίπαλο. Στο 85ο λεπτό, και ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 0-0, ο διαιτητής Τσακαλίδης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό μας Λάζαρο Τζελίδη. Στο φύλλο αγώνα κατέγραψε ότι χρησιμοποίησε την κόκκινη κάρτα διότι ο αντίπαλος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Θα χρειαστεί να ξαναδεί το βίντεο της αναμέτρησης, γιατί φαίνεται ότι εντός των τεσσάρων γραμμών η ορατότητα του είναι περιορισμένη ή και επιλεκτική, ώστε να διαπιστώσει πως πέντε μέτρα πίσω από το ύψος του Τζελίδη βρισκόταν τη στιγμή του φάουλ ο έτερος κεντρικός αμυντικός του Μακεδονικού, Νίκος Γουνόπουλος, και η φάση δεν αποτελούσε προφανή ευκαιρία για γκολ, πολλώ δε μάλλον αφορμή για απευθείας κοκκινη κάρτα.

Το γνωστό παρεάκι δείχνει, λοιπόν, από την αρχή της φετινής σεζόν τις προθέσεις του απέναντι στον Μακεδονικό, στοχοποιώντας τον σύλλογο για να «εκδικηθεί» το ραδιοφωνικό σταθμό και συνολικά τον όμιλο του προέδρου μας, κ. Παύλου Ανδρώνη, που λειτουργεί ελεύθερα και ανεξάρτητα. Ό,τι κι αν κάνει, ωστόσο, όποια δολοπλοκία ακόμη κι αν καταστρώσει, θα διαπιστώσει με μεγάλη δυσαρέσκεια ότι το συγκεκριμένο μέσο δεν εκβιάζεται και θα συνεχίσει να λειτουργεί με φωνή ελεύθερη.

Υ. Γ. 1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΉ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

Υ. Γ. 2 θα μας βρείτε απέναντι σας....

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.