Ρυθμιστής ο Γκάνεα

Μάνος Χατζάκης20 Νοεμβρίου 2020

Σήμερα, αναμένεται η άφιξη του Κριστιάν Γκάνεα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ρουμανίας. Από την κατάσταση του αριστερού μπακ των «κιτρινόμαυρων» θα κριθούν τα πρόσωπα, που θα απαρτίσουν την τετράδα στην άμυνα για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Γκάνεα απέκτησε αγωνιστικό ρυθμό, μέσω των παιχνιδιών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ωστόσο δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα παίξει και στην 11άδα των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στο συγκρότημα του Αγρινίου. Ο Ρουμάνος μπακ έχει να αγωνιστεί σε ματς της ομάδας του από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (4/10), ωστόσο βρίσκεται σε διαδικασία... επιστροφής στη θέση του. Πάντως, εκτός απροόπτου, ο Ακης Μάντζιος δύσκολα θα του δώσει φανέλα βασικού την Κυριακή, διατηρώντας στο αριστερό άκρο τον Εμάνουελ Σάκιτς, άρα στο δεξί θα παραμείνει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αν, τώρα, συμβεί η... έκπληξη και ισχύσει το σενάριο, που θέλει τον Γκάνεα βασικό, τότε ένας εκ των Σάκιτς ή Ροζ θα παίξουν δεξιά.

Σε περίπτωση, όμως, που τεθεί σε εφαρμογή το πρώτο σενάριο, τότε θα παρατηρηθεί αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου ο Λίντσεϊ Ροζ έχει προβάδισμα έναντι του Γιώργου Δεληζήση. Ο τελευταίος έχει σταθεροποιηθεί στις τελευταίες αγωνιστικές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο μάλλον ήρθε η στιγμή, που η τεχνική ηγεσία θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος, το δίδυμο Μπεναλουάν-Ροζ. Ο στόπερ από τον Μαυρίκιο απουσίασε, λόγω τιμωρίας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρόλα αυτά είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.