Run For Nektarios

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

Ακόμα και σε αυτή την ασυνήθιστη χρονιά με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, παραμένει αδιαπραγμάτευτη η έμπρακτη στήριξη του ομίλου Metromedia, σε όλα τα γεγονότα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με έμπνευση την μεταφορά του μηνύματος του αθλητισμού που αποτελεί την ουσία όλων των Μαραθωνίων, συμμετέχει ως Χορηγός επικοινωνίας με όλα του τα μέσα, στο Sithonia Mini MarathonRun For Nektarios, το δρομικό φιλανθρωπικό αγώνα που έχει ως αποστολή την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού του μικρού Νεκτάριου Ψηλογιάννη ο οποίος πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης και θα πραγματοποιηθεί συμβολικά στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, χωρίς ανοιχτή συμμετοχή αθλητών και χωρίς κοινό για την προστασία όλων.

Το SITHONIA MINI MARATHONRUN FOR NEKTARIOS αλλάΖΕΙ και όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης!

Υποστηρικτές: Δήμος Σιθωνίας, Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, Blackmile, Reebok, Lovely Handmade

Χορηγοί επικοινωνίας: Metropolis 95.5, Metrosport, Metrosport.gr, Velvet 96.8, Τρανζίστορ 100.3, ΖΟΟ 90.8

Έτσι λοιπόν στις εκκινήσεις των διαδρομών (20χλμ & 5 χλμ) θα συμμετέχουν 3 δρομείς ανά αγώνα & η λήξη του Sithonia Mini Marathon θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική προβλήτα του Νέου Μαρμαρά.

  • Ο αγώνας θα μεταδοθεί live streaming 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9:00πμ.
  • Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν να επιστραφεί η εγγραφή τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail sithoniaminimarathon@gmail.com

Το SITHONIA MINI MARATHON – RUN FOR NEKTARIOS αλλάΖΕΙ και στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.