Ρούμπεν Σεμέδο: Θυμήθηκε τον παλιό, κακό του εαυτό

Γιώργος Ηλιάδης23 Ιανουαρίου 2020

Ο Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε σε μία απαράδεκτη κίνηση που κανείς δεν μπορεί ούτε να καταλάβει αλλά ούτε και να δικαιολογήσει.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» σώριασε στο έδαφος ένα ball boy της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Πρόκειται για μια κίνηση που παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη καθώς οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό για την απαράδεκτη ενέργειά του.

Με την συγκεκριμένη συμπεριφορά του ο Σεμέδο εξόργισε ακόμη και φίλους της ομάδας του, καθώς τέθηκε εκτός για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Πολλοί θυμήθηκαν το παρελθόν του, καθώς το 2018 είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές και είχε μείνει στην φυλακή για 142 μέρες.

Σεξουαλική παρενόχληση, απειλή με όπλο και στο τέλος σύλληψη

29/10/2017: Γυναίκα τον καταγγέλλει για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση. 

19/11/2017: Η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το... κατάστημα έκλεισε. Το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του.

20/2/2018: Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο. Επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προκαλέσει πολλάκις στο παρελθόν, δείχνοντας πως χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.