Ροζ: «Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στον τελικό Κυπέλλου»

Γιώργος Στράντζαλης14 Απριλίου 2024

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε  η ομάδα του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα της και να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον τελικό Κυπέλλου.

«Η αλήθεια είναι ότι μας πίεσαν αρκετά και κάναμε λάθη. Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι με 2-0 πίσω στο σκορ όχι όμως και αδύνατο να επιστρέψουμε. Θα έλεγα ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν δύναμη από τη ζεστή ατμόσφαιρα και την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον αγώνα που ακολουθεί σε μια εβδομάδα: «Οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θα παίξουμε στην έδρα μας, έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε».

Για την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου: «Είμαστε επαγγελματίες, παίζουμε για το κλαμπ, τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες οι οποίες θέλουν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ ότι το μυαλό μας είναι μόνο στον τελικό, προφανώς όμως θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν φτάσουμε σε αυτόν. Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας τα οποία θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ούτως ώστε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση όταν φτάσουμε στον τελικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.