Ροζ: «Κάποια στιγμή θα γυρίσω»

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουλίου 2021

*Στη φωτογραφία ο Ροζ με τον συντάκτη του metrosport.gr Γιώργο Στράντζαλη

Ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας και επίσημα είναι εδώ και λίγα 24ώρα ο Λίντσεϊ Ροζ, εκπληρώνοντας την επιθυμία του να συνεχίσει σε νέα δεδομένα την καριέρα του. 

Το πρότζεκτ των Πολωνών, σε συνδυασμό με το οικονομικό δέλεαρ αλλά και η συμμετοχή της Λέγκια στα προκριματικά του Champions League, έπεισαν τον Γάλλο αμυντικό να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του. 

Στον Αρη αγωνίστηκε για 2,5 σεζόν σε 96 παιχνίδια και είναι από τους παίκτες της τελευταίας “φουρνιάς” που δέθηκε άμεσα με τον σύλλογο και… την εξέδρα, ενώ η πώλησή του απέφερε στους Κιτρινόμαυρους σημαντικό οικονομικό όφελος. 

 Ο Ροζ έφυγε πρόωρα από τη φετινή προετοιμασία της ομάδας, στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να πάει στη Βαρσοβία για να ολοκληρώσει το deal. Οπως και έγινε πριν από λίγες ημέρες. Προτού αναχωρήσει από την Ελλάδα είχε μιλήσει για την απόφασή του να αποχωρήσει, την οποία μάλιστα φαίνεται ότι είχε πάρει εδώ και καιρό. 

“Ηταν η στιγμή να φύγω, να αλλάξω ποδοσφαιρικό περιβάλλον και να πάρω ένα νέο συμβόλαιο. Πέρασα πολύ όμορφα στον Αρη, αλλά η Λέγκια είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και ένα νέο ενδιαφέρον περιβάλλον για την οικογένειά μου”, είπε ο Γάλλος αμυντικός. 

Και ξεκαθάρισε ότι το προσεχές μέλλον στο μυαλό του είναι να επιστρέψει… “Στη Θεσσαλονίκη έχω κάνει φίλους, αγαπώ την Ελλάδα και τον Αρη. Κάποια στιγμή θα ήθελα πολύ να γυρίσω στην ομάδα. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί”.

Άφησε μεγάλο κενό

Η παραχώρηση του Λίντσεϊ Ροζ στην Λέγκια ασφαλώς και άφησε στο ρόστερ του Αρη ένα μεγάλο κενό. Ένα κενό το οποίο οι Κιτρινόμαυροι επιδιώκουν να κλείσουν άμεσα με την προσθήκη ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, γρήγορος και καλός με την μπάλα στα πόδια, που ουσιαστικά θα αποτελέσει τη νέα σεζόν τον αντί-Ροζ. 

Επαφές γίνονται και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρης είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ενός έμπειρου στόπερ. Δεν αποκλείεται μάλιστα εξελίξεις να προκύψουν εντός των επόμενων ωρών, δίνοντας στον Μάντζιο την επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.