Ρούσσης: «Το 80% των ποδοσφαιριστών στη SL1 είναι εμβολιασμένοι»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Ξενοφών Ρούσσης.

Ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Superleague 1 και της Superleague 2, μίλησε αναφορικά με τα νέα δεδομένα που έρχονται για την επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδα, τα μέτρα που θα αφορούν το ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα αλλά και το ποσοστό εμβολιασμών στους ποδοσφαιριστές της Superleague 1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ λίγο το ποσοστό πληρότητας στο 10%. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή, ειδικότερα τώρα που έχει κάνει την εμφάνιση της η «Όμικρον», που μπορεί να έχει ήπια συμπτώματα και μικρή διάρκεια, αλλά μεγάλη μεταδοτικότητα. Το υπουργείο αθλητισμού έχει κάνει τη δική του εισήγηση στην επιτροπή των ειδικών».

Για να προσθέσει: «Το πρωτόκολλο αλλάζει σε κάθε καινούργιο δεδομένο, βάση αυτού λοιπόν υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι στο πρωτόκολλο του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι η Superleague 1 , αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλά την επιδημιολογία και πόσο μάλλον σε αντιστοιχία με άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα η Αγγλία που αποτελεί ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων επιδιώκουμε και στη Superleague 2».

Για το ποσοστό των εμβολιασμών στους ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας: «Ακριβή στοιχεία δεν έχω, αλλά υπολογίζεται πως στη Superleague 1 υπάρχει ένα ποσοστό 80% εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.