Αποκάλυψη: «Πλάνο για 25% κόσμου στα ελληνικά γήπεδα»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κ. Ρούσης, αρχίατρος της Super League, αποκάλυψε μέσω του Metropolis 95.5 ότι η Κυβέρνηση επεξεργάζεται πρόταση για παρουσία 25% του κόσμου στα γήπεδα, ίσως, από την 1η αγωνιστική.  

«Ελπίζω ότι θα έχουμε κόσμο στην πορεία. Θα σας πως συγκεκριμένα ότι στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον κ. Αυγενάκη η πρόταση η δική μου ήταν να υπάρξει κόσμος της τάξης του 25%. Το 15% με διαρκείας και το υπόλοιπο φίλαθλοι διασκορπισμένοι στο γήπεδο, με αποστάσεις. Την είδε πολύ θετικά ο Υπουργός και απ' ότι μαθαίνω αυτό είναι το πλάνο. Στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι αρκετών ομάδων» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε απόλυτα να αποφύγουμε σε έναν πανηγυρισμό τον συνωστισμό, το καταλαβαίνουμε όλοι. Θα υπάρχουν, βέβαια, κάποιες θέσεις απόσταση ο ένας με τον άλλον. Στον ΕΟΔΥ έχουν δικές τους απόψεις, αλλά επεσήμανα ότι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι λαμπροί επιστήμονες, δεν έχουν μεγάλη σχέση με τον αθλητισμό. Εμείς έχουμε γεννηθεί στα γήπεδα και έχουμε άλλη νοοτροπία. Εμείς κάναμε την πρότασή μας και βλέπουμε».  

Για το ενδεχόμενο να ισχύσει από την 1η αγωνιστική της Super League: «Αυτό παίζει, δεν είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει από την 1η αγωνιστική, αν και είναι δύσκολο. Στην πορεία πιστεύω ότι θα γίνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.