Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκαλύπτει δύσκολες στιγμές της ζωής του στο podcast που έκανε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.
Για την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό μίλησε ο Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «αν δεν υπήρχε η γυναίκα μου, θα ήμουν νεκρός από το αλκοόλ»!
«Ειλικρινά πιστεύω ότι αν εκείνο το διάστημα δεν βρισκόταν δίπλα μου, η σύζυγός μου, η Κολίν, τότε σήμερα δεν θα ζούσα εξαιτίας του αλκοόλ. Ήθελα να βγαίνω συνεχώς έξω και να περνάω καλά. Έφτασα σε ένα σημείο που ξέφυγα πολύ. Ήταν το σημείο της ζωής μου που υπέφερα. Μπορεί να έπινα δύο συνεχόμενες ημέρες, χωρίς να το πω πουθενά. Μετά έβαζα κολλύριο στα μάτια και έτρωγα τσίχλες στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μην με καταλάβουν. Η σχέση μου με το αλκοόλ είχε γίνει τοξική, ειλικρινά νομίζω ότι θα ήμουν σήμερα νεκρός αν δεν υπήρχε η Κολίν».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube