Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται να δέχεται ''πιέσεις'' από αρκετές ομάδες για την προπονητική του επιστροφή μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από περίπου 2 μήνες! Ο πορτογάλος κόουτς απολύθηκε από τους ''Κόκκινους Διαβόλους'' στις 5 Ιανουαρίου μετά από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Λιντς την προηγούμενη μέρα!
Ο ίδιος βέβαια έλαβε αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ και απολαμβάνει τη ζωή του μακριά από τα ''φώτα'' της προπονητικής! Ο Μάικλ Κάρικ ανέλαβε ως προσωρινός προπονητής μέχρι τη λήξη της σεζόν, με τη διοίκηση της ομάδας να δικαιώνεται μέχρι στιγμής για την επιλογή της!
Just over 6-weeks since being sacked and Amorim has a huge offer on the table... 👀✍️ pic.twitter.com/elJVIgUmGk
— SPORTbible (@sportbible) February 26, 2026
Αποτελεί ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της βραζιλιάνικης Βάσκο Ντα Γκάμα! Ο σύλλογος αποφάσισε να αποπέμψει τον Φερνάντο Ντινίζ την Κυριακή 22/2 μετά την ήττα της ομάδας με 1-0 από τη Φλουμινένσε! Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο ''SuperVasco'', ο Άρθουρ Χόρχε είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει με τον Αμορίμ να ακολουθεί στη λίστα!
🚨 JUST IN!
— SimplyUtd (@SimplyUtd) February 26, 2026
Brazilian club Vasco da Gama has former Manchester United boss Rúben Amorim as their No. 2 option for the head coach position, behind Artur Jorge.
[@VDG_CAST] pic.twitter.com/znxBTQjn4Z
Εκτός από τα προαναφερθέντα ονόματα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι μία από τις επιλογές χωρίς ωστόσο να είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή καθώς βρίσκεται στην Αλ Ράιαν του Κατάρ. Μετά τη θητεία του στη Premier League η προπονητική του αξία έχει κλονιστεί σημαντικά αλλά στη Σπόρτινγκ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και για αυτό το λόγο είναι ακόμα περιζήτητος παρόλο που στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά για αυτόν στους 14 μήνες παρουσίας του εκεί.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube