Ρουμανία: Aντιεμβολιστρια γερουσιαστής πήρε «όμηρο» δημοσιογράφο!

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2021

Ρουμάνα πολιτικός κράτησε όμηρο για οκτώ ώρες δημοσιογράφο, στην οποία μάλιστα επιτέθηκε με μπουνιές και ο σύζυγός της. Η Ντιάνα Ιοβανοβίτσι Σοσοάκα υποδέχεται αρχικά χαμογελαστή τα μέλη της ιταλικής τηλεόρασης που πραγματοποιούν ρεπορτάζ για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στη Ρουμανία.

Το κλίμα γρήγορα αλλάζει. Η πολιτικός τους κλειδώνει μέσα στο γραφείο της. Καλεί μάλιστα την αστυνομία και ισχυρίζεται ότι κάποιοι εισέβαλαν στο γραφείο της. Η δημοσιογράφος βρίσκει ευκαιρία και φεύγει από το γραφείο. Η πολιτικός όμως συνεχίζει να κρατά ομήρους τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου και τους απειλεί για να σβήσουν τα πλάνα που έχουν τραβήξει. 

Η Λουτσία Γκοράτσι συναντά τους αστυνομικούς και τους εξηγεί τι συμβαίνει. Όταν όμως ανεβαίνουν όλοι μαζί στο γραφείο, η δημοσιογράφος δέχεται επίθεση από το σύζυγο της Σοσοάκα και η αστυνομία απλά παρατηρεί. Το συνεργείο της ιταλικής τηλεόρασης κατάφερε να φύγει από το γραφείο της αντιεμβολιάστριας πολιτικού οκτώ ώρες αργότερα και κατόπιν παρέμβασης της ιταλικής πρεσβείας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.