Ρόβας: «Ο Ηρακλής θα ξαναγεννηθεί, στην Ελλάδα ο καθένας κάνει ό,τι του φανεί»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ρόβας.

Ο Ελληνας επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Σλοβενία με τη φανέλα της Ταμπόρ Σεζάνα.

Επίσης αναφέρθηκε στον Ηρακλή για τον οποίο υποστήριξε ότι θα ξαναγεννηθεί και κανείς δε θα μπορεί να τον σταματήσει.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ρόβας δήλωσε:

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Σλοβενία με την Ταμπόρ Σεζάνα: «Ήθελα να φύγω στο εξωτερικό, είχα αυτήν την πρόταση από μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και με έκανε να έλθω στη Σλοβενία.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει 12 Αυγούστου, ξέρουμε πότε θα πάρουμε τις άδειές μας, τα γήπεδα είναι εκπληκτικά, το επίπεδο προπονήσεων είναι υψηλό. Η Ταμπόρ Σεζάνα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με προπονητή τον Μάουρο Καμορανέζι. Με έπιασε ρίγος όταν το έμαθα, είναι ένας άνθρωπος που πήρε Μουντιάλ, έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους παίκτες. Δε λες όχι σε τέτοιον άνθρωπο που έχει κερδίσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο.

Χθες φέραμε 1-1 με την Φερεντσβάρος που παίζει προκριματικά Champions League. Το πρωτάθλημα τελείωσε 15 Ιουλίου. Επειδή ήμουν χωρίς προπονήσεις για καιρό, έμεινα εδώ στην άδεια μου για να δουλέψω περισσότερο.

Συμφώνησα για 2 χρόνια η ζωή δεν είναι σαν την Ελλάδα αλλά δουλεύεις σε όμορφα γήπεδα και ξεχνιέσαι. Μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις από αυτές τις καταστάσεις. Είμαι ο πρώτος Έλληνας στην Ταμπόρ Σεζάνα αλλά δεν είχα θέμα με την προσαρμογή».

Για την κατάσταση στη Σλοβενία με τον κορωνοϊό: «Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. Όλα δουλεύουν ρολόι εδώ, όλοι προσέχουν, παίρνουν τα μέτρα τους. Δεν είναι όπως στην Ελλάδα που δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πόσους ομίλους θα έχει και είναι ό,τι του του φανεί».

Για τον Ηρακλή: «Είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι. Αγαπάμε πολύ τον Ηρακλή με την οικογένεια μου και με στενοχωρεί η κατάσταση. Μπαίνω στα σάιτ για να διαβάσω τι γίνεται, το τοπίο είναι θολό. Αγαπώ τον Ηρακλή και νομίζω ότι είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Έχει περάσει πολλά ο Ηρακλής και όταν αναγεννηθεί πιστεύω τίποτα δε θα μπορεί να τον σταματήσει».

Τέλος, μίλησε και για τη Δόξα Δράμας: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στη Δόξα, της εύχομαι καλή επιτυχία και να ανέβει στα σαλόνια της Super League 1».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.