Ρόβας: «Μεγάλο λάθος του Ένινγκ που έβγαλε τον Φετφατζίδη»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2020

Ο  Βασίλης Ρόβας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μίλησε για τον αποκλεισμό του Αρη, τονίζοντας ότι ο Μίκαελ Ένινγκ έκανε μεγάλο λάθος που έβγαλε τον Φετφατζίδη.

Παράλληλα ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στην αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όποιος πιστεύει ότι δεν αγαπάει την ομάδα, δεν είναι καλά...

Αναλυτικά όσα είπε:


Για το Αρης-ΑΕΚ:

«Για μένα  ποδοσφαιρικά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Βέβαια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτό που έγινε εχθές ήταν απίστευτο και δύσκολο και δεν μπορείς να το αποδεχθείς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον ΑΡΗ. Νομίζω ότι ο Αρης μπορούσε να κάνει κάτι άλλο μετά το 2ο γκολ για να σταματήσει το παιχνίδι. Όταν μπήκε το δεύτερο γκολ νόμιζαν ότι όλα τελειώσαν. Ομως η μπάλα παίζει παιχνίδια. Έβαλε το γκολ η ΑΕΚ και μετά ο Αρης φαινόταν κουρασμένος».

 «Για μένα έγιναν μεγάλο λάθη. Δεν έπρεπε να βγει ο Φετφατζίδης, γιατί μετά είδαμε ότι ο Χούλτ έκανε ότι ήθελε. Μετά η ομάδα κλείστηκε από πίσω και η ΑΕΚ έπαιζε από πλάγια. Ηταν αναμενόμενο να δεχθεί γκολ ο Αρης».

Για το ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ:

«Το ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ χειρότερο γιατί και οι δύο ομάδες είναι χάλια ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό τους. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει».

Για το κλάμα του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Ο Καρυπίδης τα έχει δώσει όλα και κάνει ότι μπορεί για την ομάδα. Τον Καρυπίδη τον ξέρω από την Γ εθνική, όποιος πιστεύει ότι ο Καρυπίδης δεν αγαπάει τον Αρη δεν είναι καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.