Ρότσα: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ ο μοναδικός που βάζει παίκτες από τις ακαδημίες»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, και μίλησε για τον πρώτο προημιτελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει παραιτηθεί από τον Θεσπρωτό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εγώ είχα ένα πρόβλημα με τη μέση μου και δεν μπορούσα να ταξιδέψω έξι ώρες μέσα στο λεωφορείο. Δεν ξέρω γιατί έβγαλαν πως παραιτήθηκα, πολλοί θέλουν να φέρουν άλλους προπονητές στον Θεσπρωτό» τόνισε αρχικά για τα περί παραίτησής του.

Για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έκανε ανανέωση και είναι το μοναδικό σωματείο της Ελλάδας που προσπαθεί να προωθήσει παιδιά από τις ακαδημίες του. Δεν θα έχει μεγάλο ρυθμό το πρώτο παιχνίδι γιατί υπάρχει και επαναληπτικός την επόμενη εβδομάδα. Οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μην δεχθούν γκολ, ίσως ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι πιο σημαντικό από το σημερινό. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αφήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην περιοχή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.