Ρότσα για Αμπέλ Φερέιρα: «Είναι προπονητής για μεγάλη καριέρα, ήταν χρυσάφι στη Θεσσαλονίκη και έλεγα να μην τον αφήσουν»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και αναφέρθηκε στον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Παλμέιρας.  

Αναλυτικά: «Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η επιτυχία του. Ήταν... χρυσάφι στη Θεσσαλονίκη και έλεγα να μην τον αφήσουν. Τον πήρε η Παλμέιρας πληρώνοντας μάλιστα τον ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή της. 

Το Πρωτάθλημα της Βραζιλίας είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι τεράστια η επιτυχία του Αμπέλ Φερέιρα να επαναφέρει στην κορυφή της χώρας την Παλμέιρας. Τον Αμπέλ δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Είναι ένας προπονητής για μεγάλη καριέρα. 

Αν περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας τότε ανοίγει για τον ίδιο η πόρτα της Αγγλίας, όχι πως αν δεν καθίσει στον πάγκο της Σελεσάο, σημαίνει ότι δεν μπορεί. Τη δεκαετία του '60 ήταν από τις αγαπημένες μου ομάδες η Παλμέιρας και το ντεμπούτο μου το έκανα απέναντι στην Παλμέιρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.