Ρώτησε για Χάτσερ ο Ηρακλής, που ψάχνει στην περιφέρεια

Στέλιος Παρθενάκης26 Οκτωβρίου 2020

O Ηρακλής είναι με πολύ ανεβασμένο ηθικό προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη, αλλά αναζητάει και παίκτη στην περιφέρεια. 

Ο Μπράντον Τσίλντρες δεν έχει πείσει και για τον λόγο αυτό ο Ηρακλής ρώτησε τον Ουίλιαμ Χάτσερ που ζήτησε 10.000 ευρώ τον μήνα και μένει να φανεί αν θα υπάρχει συμφωνία. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ έμπειρος και σκόρερ, οπότε δε θα έλεγε όχι ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Όσο υπήρχε θέμα με τον Ιωνικό η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρθηκε και για τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Πάντως, ο Βαγγέλης Ζιάγκος απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες και γενικότερα το κλίμα είναι πολύ καλό μετά την άνετη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ.

Στις 7/11 με ΠΑΟΚ

Σε δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία όρισε τις τέσσερις αναμετρήσεις για τις 7 και 8 Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως θα υπάρξει διακοπή μίας εβδομάδας στην αγωνιστική δράση της Basket League.

Θυμίζουμε πως τα παιχνίδια των "8" είναι νοκ άουτ, όπερ και σημαίνει πως ο νικητής εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

(17:00) Λαύριο - ΑΕΚ

(19:30) Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

(16:00) Κολοσσός - Προμηθέας

(19:30) Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.