«Ρώτησα τον Χαρδαλιά που θα κάνω Πασχαλιά»: Ο υφυπουργός... απάντησε!

Metrosport Team17 Απριλίου 2020

Η διασκευή του γνωστού «δημοτικού τραγουδιού» με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χαρδαλιά, η οποία δίνει άλλο, ευχάριστο τόνο στην καραντίνα και τον περιορισμό μετακινήσεων εν όψει Πάσχα έχει γίνει viral και προκάλεσε, μάλιστα, και την... απάντηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.
Οι στίχοι του τραγουδιού είναι άκρως επίκαιροι: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά… Και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».
Το βίντεο έκανε... θραύση στη σελίδα του metrosport.gr στο facebook μετρώντας πριν από λίγο περισσότερες από 1.700 κοινοποιήσεις, 12.000 reactions και 115.000 views.
Για την έμπνευση και τη δημιουργία του τραγουδιού μίλησε στο star.gr η ερμηνεύτριά του Κερκύρα Αγγελίδου, η οποία αποκάλυψε και την αντίδραση του υφυπουργού όταν πληροφορήθηκε το τραγούδι.
«Ο κ. Χαρδαλιάς μας έστειλε μήνυμα στο messenger της σελίδας μας. Περιττό να σας πω, πως είναι πολύ «cool» τύπος, διότι ήταν ακομπλεξάριστος. Μας ευχαρίστησε για το τραγούδι που αναφέραμε το όνομά του και μας έδωσε συμβουλές να «Μένουμε Σπίτι» και να μην κουνηθούμε ρούπι.
Πρόσθεσε ότι αυτό το βίντεο είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει σπίτι του, ενώ κλείνοντας μας είπε ότι τελειώνοντας όλο αυτό θα ήθελε να μας γνωρίσει από κοντά» είπε η κ. Αγγελίδου.
Το βίντεο γυρίστηκε στην πλατφόρμα Smule και είναι ερασιτεχνικό. «Η ιδέα ήταν του φίλου και συνεργάτη μου, Νίκου Σπίγγου από την Κέρκυρα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει θα γράψω στίχους πάνω σε αυτή τη μουσική, δηλαδή στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά».
Λέω ok και μέσα σε μισή ώρα μου είχε στείλει τους στίχους και μου λέει πάμε, μπαίνουμε να το ηχογραφήσουμε. Εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη κλεισμένη στο σπίτι μου και ο Νίκος ήταν Κέρκυρα» ανέφερε η κ. Αγγελίδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.