Ροτέισον και κίνητρα για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης01 Μαρτίου 2020

Μπορεί η προετοιμασία του Άρη για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο να ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, ωστόσο από τις επιλογές του Μίκαελ Ένινγκ στην αποστολή είναι προφανές ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παραταχθεί μία ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα

Οι επιλογές του δείχνουν ξεκάθαρα… ροτέισον και μάλιστα εκτεταμένο, αφού εκτός αποστολής έμειναν πέντε (!) βασικοί ποδοσφαιριστές, οι Χούλιαν Κουέστα, Γιώργος Δεληζήσης, Φραν Βέλεθ, Μίχαι Κόρχουτ και Μπράουν Ιντέγε, δείγμα των προθέσεων του Γερμανού τεχνικού, ενόψει και του πρώτου ημιτελικού που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ. Βαθμολογικά ο Άρης δεν έχει κίνητρα στο σημερινό 90άλεπτο, αφού έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία του στα play offs, ωστόσο τα κίνητρα δεν λείπουν. 

Ο Άρης θέλει τη νίκη, αφενός για να μπει στο μίνι Πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και αφετέρου για να δώσει συνέχεια στον εντός έδρας φετινό του απολογισμό. Παράλληλα, μία νίκη δεδομένα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΚ και η ομάδα θα πάει την Τετάρτη στην Αθήνα να διεκδικήσει ένα σκορ πρόκρισης στον τελικό με μεγαλύτερη… ώθηση. 

Αγωνιστικά και με βάση τις επιλογές του Ένινγκ, οι αλλαγές αφορούν και τις τρεις γραμμές, όπως και τη θέση του τερματοφύλακα με τον Έμαν να φοράει τα γάντια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.