Rotation ο Ενινγκ, ευκαιρία ξεσπάσματος για ΠΑΟΚ

Χάρης Δημαράς20 Ιουνίου 2020

Πλέι-οφ και πλέι-άουτ συνέχεια στη Super League 1 και το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στο κυνήγι της δεύτερης θέσης για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού. Βέβαια για ΠΑΟΚ και Άρη είναι πολύ σημαντικοί και οι μεσοβδόμαδοι ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται με το μυαλό στο Φάληρο τον ΟΦΗ, έχει όμως την ευκαιρία να «ξεσπάσει» και να πάρει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν όψει της ρεβάνς. Πρόβλημα με Πέλκα, ο οποίος είναι αμφίβολος, νέες απουσίες δεν υπάρχουν. Πιθανώς να προφυλαχθούν παίκτες. Οι Κρητικοί χωρίς τους αμυντικούς Κουτρουμπή, Μαρινάκη, αλλά και Τσιλιανίδη, Φερέιρα. Πιθανό το over, μαζί με τον άσο, ενδιαφέρουσα η απόδοση και στο G/G.

Χωρίς Κόρχουτ και Σούντγκρεν στο ΟΑΚΑ ο Άρης με αντίπαλο την ΑΕΚ, την οποία βέβαια υποδέχεται μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, σε ένα πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ενινγκ αναμένεται να κάνει rotation εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης. Από την Ενωση απουσιάζει πλέον ο Βράνιες από την άμυνα, ενώ και ο Καρέρα θα δώσει προτεραιότητα στο Κύπελλο. Πιστεύω πως δε θα έχει πολλά γκολ. Προβάδισμα στον άσο.

Στο ντέρμπι του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά που λογικά θα παίξει με τον ΠΑΟΚ και θα προφυλαχθεί αύριο. Αρκετές και οι απουσίες των πρασίνων (Πούγγουρας και Περέα, Νατζ και Μπεκ σίγουροι και Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ, Γιόχανσον οι αμφίβολοι). Τα τελευταία χρόνια οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύονται με τον Δώνη, θα ρίσκαρα στην ισοπαλία εν όψει και της ρεβάνς Κυπέλλου.

Από τα πλέι-άουτ κρατάω μόνο το διπλό του Πανιωνίου μέσα στη Λαμία του Ακη Μάντζιου. Οι «πάνθηρες» έδειξαν ένα θετικό πρόσωπο στις πρώτες δύο αγωνιστικές και δείχνουν πως θα το παλέψουν με τον Λεωνίδα Βόκολο. Το παιχνίδι είναι τη Δευτέρα και η απόδοση πάνω από 2.70 στο διπλό είναι αρκετά δελεαστική. Από τα υπόλοιπα κρατάω το αδιάφορο Χ στην Τρίπολη και τα αρκετά τέρματα στο θεσσαλικό ντέρμπι.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΥΑΔΑ

ΠΑΟΚ 1 & G/G – ΑΕΚ

ΧΙΝΑΡΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.