Ρώσος επικήρυξε τον Πούτιν για 1 εκατ. δολάρια

Metrosport Team03 Μαρτίου 2022

Η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία έχει προκαλέσει τεράστια οικονομική καταστροφή τους επιφανείς επιχειρηματίες της Ρωσίας, με τις ζημιές τους να είναι ανυπολόγιστες.

Ένας από τους δυσαρεστημένους επιχειρηματίες της Ρωσίας αποφάσισε να επικηρύξει τον Πούτιν αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ο λόγος για τον Alex Konanykhin, ο οποίος φέρεται να πρόσφερε το παραπάνω χρηματικό ποσό σε όποιον καταφέρει να συλλάβει τον ηγέτη του Κρεμλίνου «ζωντανό ή νεκρό».

Σε μια ανάρτησή του στο Linkedln, ο Ρώσος επιχειρηματίας ελπίζει να δει τον Πούτιν να συλλαμβάνεται και τον πόλεμο στην Ουκρανία να τελειώνει.

«Υπόσχομαι να πληρώσω 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον καταφέρει να συλλάβει τον Πούτιν, ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με την ρωσική και τη διεθνή νομοθεσία.

Ο Πούτιν δεν είναι Ρώσος πρόεδρος, καθώς εισήλθε στην εξουσία μετά από μια ειδική επιχείρηση ανατίναξης κτηρίων στη χώρα, ενώ στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα εξαλείφοντας τις εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του.

Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να διευκολύνω την αποναζοποίηση της χώρας μου. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου προς την Ουκρανία, στις ηρωικές προσπάθειες της να αντισταθεί στις επιθέσεις του Πούτιν», έγραψε ο Alex Konanykhin, ωστόσο λίγο αργότερα η ανάρτησή του εξαφανίστηκε από το Linkedln.

Η ανάρτηση του Konanykhin περιείχε και μια αφίσα που έδειχνε το πρόσωπο του Πούτιν και πάνω έγραφε: «Νεκρός ή ζωντανός... για εγκλήματα πολέμου».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.