Ροντρίγκο: «Προετοιμασμένος ο Γκαρσία, θα έχει την υποστήριξή μας»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2020

Την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στη Nova και ανέφερε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ και πως οι ποδοσφαιριστές θα του δώσουν την υποστήριξή τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκο Σοάρες:

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο σε κάθε παιχνίδι, τη νίκη».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Όταν επιστρέφεις από τραυματισμό είναι πάντα ευχάριστο. Δεν είναι εύκολο να μένεις καιρό εκτός, αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτό και να βγαίνεις πιο δυνατός. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά και κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα».

Για την αλλαγή προπονητή: «Οι αλλαγές προπονητή είναι μέσα στη ζωή, το πιο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο προπονητής είναι προετοιμασμένος για το ποιο θα είναι το καλό του ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό τον εμπιστεύτηκαν. Θα έχει όλη την υποστήριξή μας και στα σίγουρα πιστεύουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε και για τον Αμπέλ Φερέιρα σε μέσο της πατρίδας του.

Πιο συγκεκριμένα, στο «terra.com.br», μίλησε για τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Πιστεύω πραγματικά στις δυνατότητές του. Ο Αμπέλ είναι ένας νέος προπονητής που έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει σε υψηλό επίπεδο γιατί είναι ένας αφοσιωμένος επαγγελματίας που ξέρει πολύ καλά τι κάνει», σημείωσε αρχικά, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι θα πετύχει στην Παλμέιρας, ωστόσο, θα το δείξει ο χρόνος, επειδή, γνωρίζοντας, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ξέρω ότι τα πράγματα δεν είναι απλά».

Για το στυλ παιχνιδιού του, σημείωσε: «Ο Αμπέλ εφαρμόζει ένα ισορροπημένο στυλ ποδοσφαίρου, πάντα προσπαθώντας να είναι επιθετικό. Ενα από τα χαρακτηριστικά μας στον ΠΑΟΚ ήταν ότι πάντα ήμασταν καλά τοποθετημένοι στην άμυνα, αλλά πάντα ψάχναμε το γκολ με επιθέσεις έντασης και ταχύτητας. Στην Ελλάδα χρησιμοποιούσε το 3-4-3, αλλά αυτό έχει να κάνει και με το ρόστερ που βρίσκει. Μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τους παίκτες που βρίσκει». Τέλος, αναφέρθηκε και στις προπονήσεις του Πορτογάλου σημειώνοντας: «Η προπόνηση που κάνει είναι πολύ καλή. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τακτική. Συνδυάζει ασκήσεις, με πρόγραμμα έντασης. Και επίσης δίνει και βάρος στις στημένες φάσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.