Ροντρίγκο: «Ήρθα σαν παίκτης και φεύγω σαν οπαδός»

Γιώργος Ζαΐρης14 Ιανουαρίου 2022

Με μια «γεμάτη» από συναίσθημα ανάρτηση που τη συνοδεύει η φωτογραφία από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Μάιο, ο Ροδρίγκο Σοάρες μέσα από το instagram είπε το ξεχωριστό «αντίο» στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

Ο Βραζιλιάνος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζουβεντούδε, έγραψε...

«Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον Θεό μου που με βοηθάει πάντα ό,τι και να γίνει. Θέλω να πω επίσης ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία στην καριέρα μου αυτά τα 2.5 χρόνια αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ.

Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πάθος, τρέλα και ένταση στη ζωή μου! Σας ευχαριστώ όλους εσάς που δεχτήκατε εμένα και την οικογένειά μου πολύ καλά. Ευχαριστώ τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης που πάντα μας συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους που έκανα εδώ και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Να είστε σίγουροι ότι πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να τιμώ τον σύλλογο μέχρι την τελευταία μέρα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θα είναι πάντα στην ιστορία και στην καρδιά μου. Ήρθα ως παίκτης και φεύγω ως οπαδός! Για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.