Ροντρίγκες: «Η βαλίτσα μου είναι γεμάτη όνειρα και στόχους που θέλω να πετύχω στην Ευρώπη»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Έντουιν Ροντρίγκες αρχίζει σήμερα το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσους σταθμούς το Μαϊάμι και την Φρανκφούρτη, αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα αύριο στις 17:25.

Ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, έδωσε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε σε όσα του είπαν από την ομάδα του πριν αναχωρήσει, αλλά και στους στόχους του με τον Αρη.

«Έκανα την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Κυριακής, εκεί αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση. Όλοι με έδωσαν συγχαρητήρια, και ευχήθηκαν τα καλύτερα για μένα. Όσοι έχουν περισσότερη εμπειρία εκτός χώρας μου είπαν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι η νοοτροπία μου θα πρέπει να είναι να επιστρέψω 15 χρόνια μετά, απλώς για να συνταξιοδοτηθώ, ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο Ροντρίγκες αποκάλυψε τι του είπε ο πρώην πλέον προπονητής του στην Ολίμπια, ο Αργεντινός Πέδρο Τρόγλιο, που έχει εμπειρία από Ευρώπη.

«Μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου, και τη διατροφή και την άσκηση, να τα δώσω όλα, όπως έκανα με την Ολίμπια και να δουλέψω για την ομάδα. Ανέφερε επίσης να προσέχω όλα όσα μου λένε. Με προειδοποίησε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ότι πάντα θα πρέπει να κοιτά μπροστά».

Κατά την αποχώρησή του από την Ολίμπια, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση: «Πάντα το αναλύουν αυτό για τους παίκτες της Ολίμπια. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν προσφορές από άλλες ομάδες, τις ανέλυσαν και αποφάσισαν ότι δεν ήταν καλές. Μίλησα με τον πρόεδρο Βιλέδα, μου ευχήθηκε τα καλύτερα και μου είπε ότι θα βάλει πάνω απ’ όλα την ομάδα».

Είπε ακόμη: «Φτάνω στην Ελλάδα την Τετάρτη, νομίζω ότι θα με παρουσιάσουν την Πέμπτη. Τα γήπεδα σε αυτές τις ευρωπαϊκές χώρες είναι πάντα καλά, ελπίζω να κάνω τα πράγματα καλά. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Η βαλίτσα μου είναι γεμάτη όνειρα και όλους τους στόχους που θέλω να πετύχω στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.