Ρόντμαν: «Έχω πάει με 2.000 γυναίκες και 500 απ' αυτές δεν ήταν πόρνες»

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει μπει στην ιστορία ως ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του ΝΒΑ. Η εκρηκτική φύση του, οι μάχες του στο γήπεδο και, πάνω απ όλα, ο υπερβολικός τρόπος ζωής του έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, τον έκαναν μια από τις πιο συναρπαστικές βιογραφίες στην ιστορία του αθλητισμού. Μια από τις ιστορίες του επέστρεψε στο προσκήνιο, μετά την φημολογία για τον πιθανό θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ουν, προσωπικού φίλου του Ντένις Ρόντμαν και της μετάδοσης των νέων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ «The Last Dance».

Ο Ρόντμαν είχε φύγει στο Λας Βέγκας στα μέσα της σεζόν. Ένα ταξίδι που του επέτρεψε ο προπονητής του, Φιλ Τζάκσον, και τελείωσε με τον Μάικλ Τζόρνταν να χτυπά την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου έμενε ο Ρόντμαν γιατί δεν είχε επιστρέψει στο Σικάγο εγκαίρως. Εν τω μεταξύ, μέσα στο δωμάτιο, ο Ρόντμαν έπρεπε να κρύψει την Κάρμεν Ηλέκτρα, έτσι ώστε ο Air να μην τους πιάσει μαζί. Το μοντέλο και ηθοποιός είναι μέρος του της μεγάλης... λίστας γυναικών, που όπως δηλώνει, έχει πάει μαζί τους ο πρώην πάουερ φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς. 

Ο Ρόντμαν καυχιέται ότι «έχω πάει με περισσότερες από 2.000 γυναίκες κατά τη διάρκεια της αθλητικής καριέρας μου, εκ των οποίων τουλάχιστον 500 δεν ήταν πόρνες.» Μεταξύ των γυναικών, εκτός της Κάρμεν Ηλέκτρα, είναι η Μαντόνα και η ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζιάνι Μπας. Ο Ρόντμαν ισχυρίζεται, ακόμη, ότι έκανε σεξ σε κάθε δωμάτιο του αθλητικού κέντρου των Σικάγο Μπουλς.


Παραδέχθηκε, εξάλλου, ότι είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα την προηγούμενη μέρα του γάμου, την οποία είχε συναντήσει στο πάρτι του! Θρύλοι ή όχι έχει κερδίσει με το... σπαθί του τη φήμη του πιο αμφιλεγόμενου παίκτη του NBA τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων. Ένας συναρπαστικός χαρακτήρας που έχει δώσει αφορμή να χυθούν ποτάμια μελανιού στον αμερικανικό Τύπο για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.