Ροδρίγκο Ρέι: «Θέλω ΠΑΟΚ, αλλά πλέον είναι δύσκολο»

Κώστας Πετρωτός11 Μαΐου 2020

Η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2017 αποτέλεσε μία σημαντική επένδυση στην εποχή Σαββίδη, στον ΠΑΟΚ. Δαπανήθηκαν 1,8 εκατ. ευρώ (μαζί με τις αμοιβές των ατζέντηδων) για να αφήσει την «τόμπα», όπως είναι το προσωνύμιο της Γοδόι Κρους, και να έρθει στην Τούμπα, ωστόσο μετά το πρώτο διάστημα της παρουσίας του έχασε την θέση του βασικού και ήταν σχεδόν μόνιμα στον πάγκο.

Κάπως έτσι μετά από δύο χρόνια και συνολικά 21 παρουσίες στον ΠΑΟΚ, φέτος πήγε δανεικός, αρχικά στην μεξικανική Πατσούκα και στην συνέχεια στην παλιά του ομάδα, την Γοδόι. Εδώ και λίγες μέρες, από το περιβάλλον της ομάδας διαρρέουν ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα να κρατήσουν τον Ροδρίγο στο ρόστερ και τη νέα σεζόν (μάλιστα χθες γράφτηκε ότι η Γοδόι θα μπορούσε να το κάνει μόνο αν ο ΠΑΟΚ κάλυπτε το 80% του ετήσιου συμβολαίου του, δηλαδή, 320.000 ευρώ από τις συνολικά 400.000, αλλά κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ήταν δυνατό να το αποδεχθεί ο Δικέφαλος).

Η «Μ» εντόπισε τον 29χρονο γκολκίπερ και είχε μία ενδιαφέρουσα συνομιλία του κυρίως για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα τον ρωτήσαμε:

Ποιο θα είναι το μέλλον σου; Θα παραμείνεις στην Αργεντινή; Θα πας σε άλλη ομάδα; Ή υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ και να αγωνίζεσαι για λογαριασμό του την επόμενη σεζόν, καθώς έχεις έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου;

«Ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση διαθέτει δύο ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες στην ανδρική ομάδα του κι έτσι, αν δεν υπάρξουν αλλαγές σε ό,τι αφορά στους γκολκίπερ, θα είναι δύσκολο να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Φυσικά, από την στιγμή που έχω έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, αν υπάρξει η πιθανότητα να αγωνιστώ θα μου άρεσε πραγματικά. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον μου, προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένω να επανεκκινήσει το ποδόσφαιρο σε όλη την υφήλιο και να δω ποιες επιλογές μπορεί να προκύψουν για μένα».

Εχεις συζητήσει με την διοίκηση του ΠΑΟΚ;

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ ακόμη».

«Μού λείπουν οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Ροδρίγο μίλησε και για την πορεία του, το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ και έστειλε μήνυμα και προς τον κόσμο.

Πώς ήταν η σεζόν για σένα;

«Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή για μένα, μπόρεσα και αγωνίστηκα σε πολλά παιχνίδια, τόσο στο Μεξικό, όσο και στην Αργεντινή. Πλέον, από την μήνα Μάρτιο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο εδώ στην Αργεντινή. Είμαστε χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα από την μέρα που αποφασίστηκε να σταματήσουν τα πάντα».

Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου τόσο στην Πατσούκα, όσο και στην Γοδόι Κρους;

«Ναι, είμαι ικανοποιημένος γιατί όπως ανέφεραν και πριν είχα την ευκαιρία να πάρω πολλά λεπτά συμμετοχής».

Παρακολούθησες την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ; Ποια είναι η γνώμη σου;

«Όποτε μπορούσα την παρακολουθούσα. Και το λέω αυτό γιατί εδώ στην Αργεντινή δεν προβάλλεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατά συνέπεια μπορώ να βλέπω μόνο χάιλαϊτς από αγώνες αλλά και αποτελέσματα. Η ομάδα έχει ένα αξιόλογο ρόστερ από ποδοσφαιριστές και θα παλέψει μέχρι το τέλος για τους στόχους της».

Σου λείπει ο ΠΑΟΚ; Σου λείπουν οι πρώην συμπαίκτες σου;

«Ναι, μου λείπουν, είναι αλήθεια. Είχαμε μία σπουδαία ομάδα στα χρόνια που ήμουν εγώ στην ομάδα».

Πόσο δύσκολη είναι για σένα αυτή η περίοδος λόγω του κορωνοϊού;

«Είναι σπάνιο να είμαστε τόσο χρόνο εκτός προπονήσεων και εκτός αγώνων. Όμως, είναι η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό που υπάρχει σήμερα και, χωρίς αμφιβολία, το βασικότερο όλων είναι η υγεία».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Τους ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης που πάντα μου στέλνουν, για την αγάπη που μου δείχνουν και να τους ευχηθώ την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία για το φινάλε αυτής της αγωνιστικής περιόδου».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ METROSPORT (11/5)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.