Ρόναν: «Δεν είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Καγκάβα; Κρίμα»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κίαν Ρόναν.

Ο άσος της Λίνκολν μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Conference League και το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Κίαν Ρόναν δήλωσε:

Για το επίτευγμα της Λίνκολν: «Τώρα έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πέτυχαμε σημαντικά πράγματα. Θα έρθουν στο Γιβραλτάρ ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαστε περήφανοι για όσα πέτυχαμε».

Πως περιμένουν το ματς: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς σε φάση ομίλων. Φτάσαμε πιο μακριά από ποτέ. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαία ιστορία και μεγάλους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Αν ξέρει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη από τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω τον Σίντζι Καγκάβα. Είδα στη λίστα ότι έχει αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές και Βραζιλιανούς. Κρίμα που δε θα συναντήσω των Καγκάβα αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές».

Αν κάνει και άλλη δουλειά εκτός από το ποδόσφαιρο: «Εγώ παίζω μόνο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και άλλα παιδιά από την ομάδα που είναι αμιγώς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άλλα και παιδιά που κάνουν και κάτι άλλο στη ζωή τους».

Πώς πήρε την απόφαση να πάει στο Γιβραλτάρ: «Έχω οικογενειακές ρίζες στο Γιβραλτάρ. Είναι παράδοση να παίξω ποδόσφαιρο εδώ. Είχα την ευκαιρία να παίξω και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έπαιξα και στα ματς της Εθνικής με την Νορβηγία, την Τουρκία και τη Λετονία».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι όσοι έρθουν εδώ είναι φαβορί. Αλλά παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου και αν μπορεί να δημιουργήσει θέματα στον ΠΑΟΚ: «Μπορεί και να γίνει αφού δεν παίζουν σε τέτοια γήπεδα. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στον ΠΑΟΚ».

Για τη χωρητικότητα του γηπέδου: «1800 θέσεις είναι η χωρητικότητα. Δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν άλλα πιστεύω να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται: «Στο τελευταίο ματς έπαιξα χαφ. Σε άλλα παιχνίδια έχω παίξει ως μπακ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.