Ρονάλντο: Μένει στο Μάντσεστερ για χάρη του Καζεμίρο

Metrosport Team21 Αυγούστου 2022

Η απόκτηση του βραζιλιάνου αμυντικού μέσου φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αγγλία και την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Η άφιξη του Καζεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η αιτία για την αλλαγή της απόφασης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φαίνεται πως τελικά, θα παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ λόγω της απόκτησης του Βραζιλιάνου πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ.

Ένα από τα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Η απουσία από το Champions League σε συνδυασμό με τις δύο διαδοχικές ήττες στην Premier League από Μπράιτον (1-2) και Μπρέντφορντ (4-0) οδηγούσαν τον Πορτογάλο σταρ, ολοένα και πιο μακριά από την ομάδα, με το μέλλον του να μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Σύμφωνα ωστόσο, με τον δημοσιογράφο Πέδρο Αλμέιδα, η άφιξη του Καζεμίρο στην ομάδα άλλαξε τα δεδομένα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος που αποχώρησε από τη Ρεάλ είναι ο λόγος που ο Ρονάλντο αποφάσισε τελικά να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν για τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ (το 2013-14 στην πρώτη θητεία του Καζεμίρο και από το 2015 μέχρι το 2018, όταν και έφυγε ο Πορτογάλος για τη Γιουβέντους).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.