Ρονάλντο: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την Αλ Νασρ

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το παιχνίδι με την Ελβετία τα δημοσιεύματα και τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Αλ ΝασρΜετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Νοέμβριο πως χωρίζουν οι δρόμοι τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τα σενάρια για την απόκτηση του Πορτογάλου πήραν «φωτιά».

Πρόσφατα η MARCA «τάραξε» τα νερά, αφού έκανε λόγο για συμφωνία του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, με τον ίδιο τον παίκτη λίγες μέρες μετά, να το διαψεύδει. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 200 εκατ. ευρώ ενώ ο 37χρονος δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμη, μιας και που δήλωσε μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα πως τίποτα δεν είναι αλήθεια όσον αφορά την συμφωνία του με κάποιο σύλλογο.

Είναι ωστόσο πια ελεύθερος και ο Ιανουάριος πλησιάζει, οπότε πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ που προς το παρόν προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.