Ρομπέρ: «Είμαι ΠΑΟΚ και δεν το αλλάζω - Τελικός Γαλλία - Βραζιλία στο Μουντιάλ»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπερνάρντ Ρομπέρ, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή να παραθέτει τις σκέψεις του αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ, σημειώνοντας πως λείπει η Ελλάδα ενώ δεν έκρυψε πως τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ.

Για τις προβλέψεις του αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο, σημείωσε: «Μακάρι να το πάρει η Γαλλία αλλά δεν θα είναι εύκολο. Δεν παίζουν σημαντικοί παίκτες, πιστεύω θα είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι, ενώ υπάρχουν και άλλες σπουδαίες ομάδες, όπως η Αγγλία.Για τελικό προβλέπω μονομαχία με τη Βραζιλία η οποία ήταν η καλύτερη ομάδα παίρνοντας δίκαια τις δύο νίκες. Μακάρι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο να συμμετέχει και η Ελλάδα».

Ενώ για τον Δικέφαλο, υπογράμμισε: «Το σύνολο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι τέλειο και χρειάζονται ποδοσφαιριστές. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και δεν το αλλάζω, μακάρι να πάμε λίγο καλύτερα, με τον προπονητή να ξέρει καλύτερα από εμάς και μπορεί να έχει έτοιμους κάποιους μικρότερους ποδοσφαιριστές για του χρόνου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.