Ρομπέρ: «Στο 4-1 επί του Αρη τους πατήσαμε από το ημίχρονο, έτσι πρέπει να μπει και ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Μπερτράν Ρομπέρ, και μίλησε για το ντέρμπι της Τετάρτης (4/1) ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Αρη, ενώ θυμήθηκε και τις πιο δυνατές στιγμές του από τέτοια ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Κομοτηνή μένω μόνιμα. Δεν θα προλάβω να δω το ντέρμπι, θα είμαι με την οικογένεια γιατί η γυναίκα μου είναι έγκυος. Είναι ένας τελικός, ένα ντέρμπι poy έχω παίξει και εγώ σε τέτοιο και είναι φανταστικό. Μακάρι οι παίκτες να τα δώσουν όλα, μετά από μία νίκη σε τέτοιο ντέρμπι βγαίνεις χαρούμενος έξω και περπατάς με το κεφάλι ψηλά. Στη Γαλλία δεν είναι σαν την Ελλάδα, υπάρχει ποιότητα αλλά ο κόσμος δεν είναι ο ίδιος. Εδώ υπάρχει φανατισμός, στη Γαλλία υπάρχει μόνο στη Μαρσέϊγ και στη Σεντ Ετιέν. Μακάρι ο κόσμος του ΠΑΟΚ να φωνάξει για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Πρέπει να μην μπουν φοβισμένα στο γήπεδο και να μπουν να πάρουν το ματς. Ο Αρης μπορεί να έρθει λίγο πιο χαλαρά, εμείς στον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουμε το ματς όπως και να έχει και να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στα προηγούμενα ντέρμπι. Δεν πρέπει να μπούμε όπως μπήκαν οι Γάλλοι στον τελικό του Μουντιάλ που έπαιξαν μετά το 70».

Για τους επικίνδυνους παίκτες: «Πιστεύω πως είναι πιο πολύ ομαδικό το θέμα, μακάρι να το πάρει το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ».

Για τη πιο δυνατή στιγμή του στον ΠΑΟΚ: «Το 4-1 στην Τούμπα και το 2-2 στην έδρα του Αρη. Στο πρώτο ημίχρονο στο 4-1 τους πατήσαμε και έτσι πρέπει να μπει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Αρης έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά παίζει ομαδικά και εκεί πρέπει να προσέξουμε. Μόλις χάνει την μπάλα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να κλείνει τους χώρους γιατί ο Αρης είναι καλός στην αντεπίθεση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.