Ρομάνο: «Είμαι Ηρακλής, σταματάω το ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ντιέγκο Ρομάνο μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Στη Σέντρα’’ αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 42 ετών. Παράλληλα, ο Αργεντίνος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο του Ηρακλή, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η πατρίδα του θα καταφέρει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πρώτο του σχόλιο αναφέρθηκε στο διπλό-πρόκρισης της Αργεντινής επί της Πολωνίας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ελπίζω να το σηκώσουμε το τρόπαιο. Είναι η στιγμή να ξαναπάρουμε το Μουντιάλ. Γίναμε ομάδα και ο κόσμος είναι παθιασμένος και ανυπομονεί πώς και πώς να έρθει η κούπα στην Αργεντινή, όπως και ο Μέσι, αφού είναι ο μοναδικός τίτλος που λείπει από την καριέρα του. Πέραν από την Αργεντινή, η Γαλλία είναι πολύ καλή και νομίζω πως θα την πετύχουμε στους προημιτελικούς. Επίσης Αγγλία, Πορτογαλία και Βραζιλία είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ».

Για το γεγονός ότι παρά τα 42 του χρόνια συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο: «Παίζω ακόμα ποδόσφαιρο όμως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε γιατί κουραστήκαμε. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια χαρά. Στον Άρη Βούλας είμαι τώρα και είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε ότι σκέφτομαι να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Δεν περνάω καλά και δεν το ευχαριστιέμαι όπως πριν και γι΄ αυτό ήρα την απόφαση να σταματήσω. Για να παίζεις μπάλα σ΄ αυτή την ηλικία, πρέπει να το ευχαριστιέσαι. Θέλω να με θυμούνται ως καλό άνθρωπο γιατί δεν έχει και τόσο σημασία τι ποδοσφαιριστής ήσουν καλός ή κακός. Θέλω να ασχοληθώ με το σκάουτινγκ. Όταν σταμάτησα το επαγγελματικό ένιωσα ακόμα περισσότερο αγάπη και σεβασμό και γι΄ αυτό παρέμεινα στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά μου. Από τις ομάδες που έχω παίξει στην Ελλάδα ξεχωρίζω τα χρόνια που ήμουν στον Ηρακλή. Ήταν τα καλύτερά μου, πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο. Είμαι Ηρακλής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.