Ρόμα: Συνάντηση Σουλούκου - Μουρίνιο για το μέλλον του πορτογάλου τεχνικού

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα στο τέλος της σεζόν, ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο επερχόμενο meeting του Πορτογάλου τεχνικού με τη CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου.

Η Ρόμα μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Europa League κόντρα στην Σεβίλλη (31/05), εκεί όπου ο Ζοζέ Μουρίνιο θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο τρόπαιο του της θητείας του στους Τζιαλορόσι. Ωστόσο, το μέλλον του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, δεν δείχνει τόσο σίγουρο, καθώς «σειρήνες» απο την Γαλλία τον παρουσιάζουν ως τον εκλεκτό για να κοουτσάρει την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Calcio Mercato» πάντως, το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε συνάντηση που θα έχει ο Special One με τη CEO των Τζαλορόσι, Λίνα Σουλούκου.


Υπενθυμίζουμε πως η Ελληνίδα, άλλοτε γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο του club της Ρώμης πριν λίγο καιρό.

Με βάση τα ίδια δημοσιεύματα, η Ρόμα θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο εκείνος δεν δείχνει πεπεισμένος από τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου. Πάντως, όλες οι λεπτομέρειες φαίνεται πως θα συζητηθούν στο meeting μεταξύ της Σουλούκου και του Μουρίνιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.