Ρόλος κλειδί από τον Αμπέλ στον Ζίβκοβιτς

Κώστας Πετρωτός17 Οκτωβρίου 2020

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπήκε φουριόζος στην ζωή του ΠΑΟΚ. Μετά από μία ολιγόλεπτη συμμετοχή με την Λάρισα, σκόραρε με την Μπενφίκα, πέτυχε ξανάγκολ με τον Ατρόμητο και έδωσε ασίστ για γκολ στο Κράσνονταρ. Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός έδειξε από την αρχή να προσαρμόζεται στον Δικέφαλο και από την πρώτη στιγμή δικαίωσε τον Αμπέλ Φερέιρα για την επιλογή του να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει ακόμη περισσότερα από τον Ζίβκοβιτς. Τον προορίζει για έναν κομβικό, ηγετικό ρόλο στην επίθεση του ΠΑΟΚ, περιμένει από εκείνον να γίνει ο παίκτης ηγέτης που θα κινείται πίσω από τον φορ, σε όλο το πλάτος και το μήκος της επίθεση και θα αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες.

Χθες στην προπόνηση δούλεψε μαζί του πολύ τακτικά. Παρέα με τον Σφιντέρσκι του εξηγούσε κινήσεις που θέλει να γίνονται από εκείνον. Πλέον, μετά από 7 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ, περιμένει από εκείνον ακόμη περισσότερα. Γιατί έχει μάθει την ομάδα και αυτή εκείνον. Ο Φερέιρα ποντάρει πολύ σε ένα ακόμη καλύτερο Ζίβκοβιτς από εδώ και στο εξής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.