«Κεραυνοί» Ρόκκου: «Δε διαχωρίζω τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους και μη» - Η αποκάλυψη για το νέο έργο του

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και εκπομπή «Στη Σέντρα» για την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει να φιλοτεχνήσει ένα ξύλινο γλυπτό για τον κεντρικό χώρο του Δημαρχείου! Μίλησε επίσης για την δύσκολη κατάσταση που δημιουργούν οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού στον κλάδο της διασκέδασης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα:

«Συναντήθηκα με τον υπέροχο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κρυστάλλινο θα έλεγα. Είναι χορτασμένος άνθρωπος και καλλιεργημένος. Με εντυπωσιάζει κάθε φορά που μιλάμε. Σχεδιάζουμε να κάνουμε κάτι στον κεντρικό χώρο του Δημαρχείου. Να βάλουμε ένα γλυπτό. Με πράγματα που κάνω τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι πολύ με τα ξύλα. Έκανα την πρώτη μου έκθεση φέτος. Πήγε πάρα πολύ καλά. Γι’ αυτό ήμασταν σήμερα μαζί για το που θα μπει, πως θα γίνει κι όλα αυτά. Ήρθα ακόμη μια φορά σε επαφή μ’ έναν πολύ-πολύ ωραίο άνθρωπο. Το γλυπτό θα είναι για το Δημαρχείο, δεν θα είναι προς πώληση».

Για τις συναυλίες και τα προβλήματα των περιορισμών λόγω κορωνοϊού:

«Με την Πάολα δεν μπορείς να κάνεις κάτι μέτριο. Παρασκευή-Σάββατο θα είμαστε. Κάναμε κάποιες συναυλίες το καλοκαίρι. Ο κλάδος μας ήταν στη χειρότερή του φάση. Δεν αποτελείται μόνο από stars. Ζουν οικογένειες μέσα από αυτό και έχουν πρόβλημα πάρα πολύς κόσμος. Αρχίζει να μπαίνει σε μια κανονικότητα με περιοριστικά μέτρα. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μπορώ να διαχωρίσω ανθρώπους γενικά στη ζωή μου. Αυτή είναι η αντίληψή μου γενικά. Γι’ αυτό είμαι αντίθετος σ’ αυτό το μέτρο. Πρέπει να προσέχουμε. Αλλά να διαχωρίζεις εμβολιασμένους με μη φέρνει αντίδραση. Ξέρω ότι το κάνουν για τους εμβολιασμούς. Η πίεση δεν έχει γίνει με μόρφωση και παιδεία, λίγο «εκβιαστικά». Με φθηνό τρόπο. Θα σου δώσω 100 ευρώ ή Gigabyte».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.