Ροδόπουλος: «Το ΙΕΚ Ακμή έχει τη μεγαλύτερη αποκατάσταση αποφοίτων με Online γραφείο διασύνδεσης»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Βαγγέλης Ροδόπουλος, αντιπρόεδρος του ΙΕΚ Ακμή, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επαγγελματική αποκατάσταση που εξασφαλίζει το ΙΕΚ Ακμή, τις πάνω από 100 ειδικότητες που προσφέρει ως επιλογή στους σπουδαστές, τις βραβευμένες εγκαταστάσεις του και τους καταρτισμένους συνεργάτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους χιλιάδες σπουδαστών που έχουν επιλέξει το ΙΕΚ Ακμή:

«Τώρα ξεκινάει η ζωή στα 18. Τα παιδιά έχουν πολλές επιλογές. Το πανεπιστήμιο είναι επιλογή που στηρίζεται απ’ όλους. Και στη Θεσσαλονίκη τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στον ηγέτη της εκπαίδευσης σε πάνω από 100 ειδικότητες. Η Θεσσαλονίκη είναι τυχερή πόλη, τα παιδιά έχουν 90 ενεργές επιλογές».

Για τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Ακμή:

«Στην κατάρτιση είναι το Α και το Ω και ο εξοπλισμός του ΙΕΚ. Οι σπουδαστές μας έχουν πρόσβαση σε βραβευμένες εγκαταστάσεις. Θα κάνουν μάθημα τα παιδιά σε πραγματικές συνθήκες, σε κουζίνα προδιαγραφών για παράδειγμα, τα προετοιμάζουμε να βγουν έτοιμα στην αγορά εργασίας».

Για την επαγγελματική αποκατάσταση που εξασφαλίζει το ΙΕΚ Ακμή:

«Είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε περισσότερες από 5.500 ενεργές συνεργασίες και είμαστε το ΙΕΚ με τη μεγαλύτερη αποκατάσταση αποφοίτων. Έχουμε καινοτομήσει με Online γραφείο διασύνδεσης. Ανεβάζουν τα παιδιά το βιογραφικό τους και οι επιχειρήσεις τις θέσεις και βρίσκονται σε άμεση επαφή».

Για τους συνεργάτες του ΙΕΚ Ακμή:

«Έχουμε περισσότερους από 800 εκπαιδευτές σε όλη τη χώρα. Πολύ γνωστούς καθηγητές σε κάθε τομέα. Τον κ. Κοντιζά, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Χατζηνικολάου, την κα. Κοτσιώνη, τον κ. Σρόιτερ και πολλούς άλλους, καταρτισμένους εκπαιδευτές που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ΙΕΚ Ακμή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.