Ροδόλφο Μπακέ για Μαραντόνα: «Αν έμενε σε άλλο σπίτι θα ζούσε»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ο δικηγόρος της προσωπικής νοσηλεύτριας του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ροδόλφο Μπακέ, κατήγγειλε πως εάν ο «Ντιεγκίτο» ζούσε με άλλους ανθρώπους σε άλλο σπίτι,τώρα θα ήταν ζωντανός.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες σχετικά με τον τρόπο που πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, οι δηλώσεις ήρθαν από την πλευρά της προσωπικής του νοσηλεύτριας που είχε ο αδικοχαμένος «Ντιεγκίτο», Νταιάνα Μαδρίδ.

Ο δικηγόρος της, Ροδόλφο Μπακέ, έδειξε ξεκάθαρα ευθύνη της οικογένειας του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως εάν ζούσε σε άλλο σπίτι τώρα θα ήταν ζωντανός.

«Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σήμερα που μιλάμε, ο Μαραντόνα θα ήταν ζωντανός! Γιατί ο καθένας μας θα τον πήγαινε τρέχοντας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αν τον βλέπαμε να πέφτει θα τον πηγαίναμε. Αν τον βλέπαμε να πνίγεται θα τον πηγαίναμε. Αν δεν του έδιναν φάρμακα για την καρδιά, εμείς θα του τα δίναμε.

Δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Όλοι πιστεύουμε ότι η καρδιά του δεν άντεξε. Και η καρδιά του δεν άντεξε λόγω της έξτρα πίεσης που δεν έπρεπε να έχει και η οποία δεν περιορίστηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.