Ρόμα: Δυσοίωνες οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Έιμπραχαμ

Metrosport Team05 Ιουνίου 2023

Απανωτά τα... χτυπήματα για την Ρόμα, αφού πριν καλά καλά προλάβει να ξεπεράσει την ήττα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έρχονται κακά μαντάτα για το μέλλον του Έιμπραχαμ. Και αυτό γιατί πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό του που είχε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν φαίνεται πως κρύβεται... ρήξη χιαστών!

Ο επιθετικός της Ρόμα Τάμι Έιμπραχαμ, έκλεισε τη σεζόν με τον χειρότερο τρόπο αφού στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με τη Σπέτσια υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και βγήκε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος με τη σειρά του επικαλέστηκε το Sky Sport στην Ιταλία ανέφερε ότι οι αρχικές εκτιμήσεις για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Άγγλου δεν είναι θετικές, αφού οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, τραυματισμός που ενδεχομένως να τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Από την άλλη, η «La Gazzetta dello Sport» επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας (05/06) ότι ο επιθετικός μεταφέρθηκε αμέσως σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο για να εξεταστεί το τραυματισμένο γόνατό του και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο. Το ιταλικό μέσο αναφέρει επίσης ότι η ελάχιστη αποχή αναμένεται να είναι της τάξης των τριών με τεσσάρων μηνών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.