Ρισκάρω με ειδικά στοιχήματα

Γρηγόρης Κόκκινος20 Οκτωβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Ξεκινάει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με πολλές διαφορές όμως από τα προηγούμενα χρόνια. O covid έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πράγμα που θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο όπως και όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά στο στοίχημα θέλει μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να μοιάζει ένα σημείο ιδανική επιλογή να υπάρξουν κρούσματα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και τότε να είναι να μην το ακουμπάς για να μην πω καλύτερα ότι θα είναι για να πας στην κόντρα. Η Ζενίτ είναι πρώτη στην Ρωσία και τα τελευταία χρόνια τα πάει εξαιρετικά και στο champions league. Η Κλαμπ Μπριζ ήρθε 1-1 με την Σταντάρ και είναι πρώτη στην βαθμολογία. Βλέπω νίκη της ομάδας της Ζενίτ.
Η Ντιναμό Κιέβου με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο οδηγεί την κούρσα στην Ουκρανία μετά και το 0-2 με την Λβιβ. Η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με την Κροτόνε και πάει να παίξει χωρίς Ρονάλντο… 2-3 γκολ Η Λάτσιο έχασε με 3-0 από την Σαμπντόρια και έχει μια νίκη μετά από τέσσερις αγώνες στην Ιταλία. Η Ντόρτμουντ νίκησε με 0-1 την Χόφενχαιμ και είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αστείες οι αποδόσεις σε g/g και over.

Η Λειψία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το 0-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ . Η Μπασακσεχίρ έκανε την πρώτη της νίκη για φέτος το Σάββατο με 0-2 στην Τραμπζονσπόρ μετά από έξι σερί ήττες . Άσσος αλλά σε απόδοση που δεν αξίζει.

Η Μπαρτσελόνα προσγειώθηκε ανώμαλα από την ήττα με την Χετάφε με 1-0 και έχει αρκετά θέματα. Η Φερεντσβάρος οδηγεί την κούρσα στην Ουγγαρία μπήκε με την μαγκιά της με τους ομίλους και είναι καλή ομάδα. Θα ρισκάρω στο G/G. Η Παρί νίκησε εύκολα με 0-4 την Νιμ και είναι δεύτερη στην βαθμολογία πίσω από την εξαιρετική Λιλ. Η Μάντσεστερ προβληματίζει μπορεί να νίκησε με 1-4 την Νιούκαστλ αλλά έχει μόλις έξι βαθμούς… Αστεία η απόδοση του άσσου θέλει και το OVER μαζί. Η Ρεν «κόλλησε» στο 1-1 με την Ντιζόν και είναι δεύτερη μαζί με την Παρί στην βαθμολογία. Η Κράσνονταρ νίκησε 3-1 την Ρούμπιν Καζάν και την είδαμε πόσο καλή είναι επιθετικά και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. G/G το βλέπω

Τσέλσι ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Σαουθάμπτον και έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα . Η Σεβίλλη έχασε από την Γρανάδα με 1-0 και είναι η κάτοχος του Europa League. OVER το περιμένω το παιχνίδι.

Η Ρεάλ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Κάντιθ με 0-1 και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Σαχτάρ νίκησε 5-1 την Λβιφ αλλά είναι δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Το G/G μοιάζει να έχει αξία.

Η Σάλτσμπουργκ οδηγεί την κούρσα στην Αυστρία αλλά έχει να παίξει από τις 4-10…Η Λοκομοτίβ νίκησε 1-0 το Σάββατο την Ούφα και είναι τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Άσσος αλλά πολύ μικρός θέλει και το G για να έχει αξία.

Ο Άγιαξ νίκησε 5-1 την Χέρενφεεν και είναι ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Η Λίβερπουλ έμεινε στο 2-2 με την πρωτοπόρο Έβερτον στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Πολλά με λίγα το βλέπω.

Η Ίντερ έχασε με 1-2 από την Μίλαν και δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 1-1 με την Βόλφσμπουργκ και έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα. 1@G

Η Μάντσεστερ νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ χωρίς να ενθουσιάζει με την απόδοση της. Η Πόρτο ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σπόρτινγκ και είναι ήδη πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις. Η Μίντιλαντ νίκησε με 3-1 την Οντένσε και είναι δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η Αταλάντα στην χειρότερη φετινή της εμφάνιση έχασε με 4-1 από την Νάπολι. G/G@OVER.

Η Μπάγερν νίκησε εύκολα με 1-4 την Μπίλεφελντ και είναι στην δεύτερη θέση. Η Ατλέτικο νίκησε με 0-2 την Θέλτα και είναι τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πολλά με λίγα το βλέπω.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο με 4-0 το Σάββατο και είναι δεύτερος με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Μαρσέιγ νίκησε την Μπορντό με 3-1 και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Το OVER είναι προκλητικό σαν απόδοση.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1

ΤΣΕΛΣΙ- ΣΕΒΙΛΛΗ OVER

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕTΣΚ G/G

Δεύτερη πρόταση

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1&OVER

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 1&OVER

ΙΝΤΕΡ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1&G/G

Τρίτη πρόταση

NTINAMO KIEBOY – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ G/G

ΑΓΙΑΞ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-3 ΓΚΟΛ

Τέταρτη πρόταση

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G&OVER

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.