Ρικάρντο και Κουαλιάτα μοιάζουν περισσότερο δεύτεροι επιθετικοί

Κώστας Πετρωτός01 Ιουλίου 2022

Δύο από τους παίκτες που συστήθηκαν την Τετάρτη στους φίλους του ΠΑOK ήταν ο Αντρέ Ρικάρντο και ο Νίκο, όπως τον λέει ο Λουτσέσκου, Κουαλιάτα. 

Ο 21χρονος Πορτογάλος πέτυχε και ένα γκολ με κεφαλιά που προκάλεσε άκρως θετικά σχόλια, τόσο για το καλό άλμα που έδειξε να διαθέτει, όσο και για την κίνησή του να έρθει ως δεύτερος φορ μέσα στην περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς αυτή η κίνηση, το γεγονός ότι όσο αγωνίστηκε κινούταν περισσότερο στον άξονα σε σχέση με τον Ελ Καντουρί που πήγε στ΄ αριστερά, δημιουργούν έναν προβληματισμό: 

Αν ο Ρικάρντο είναι αριστερός εξτρέμ ή περισσότερο δεύτερος φορ ή και επιτελικός μέσος. Την ίδια απορία δημιούργησε και ο Ουρουγουανός. ΟΙ κινήσεις του ήταν καλύτερες όσο πλησίαζε στον άξονα και όπως έχουμε δει και σε παιχνίδια τους στους Μοντεβίδεο Γουόντερερς, έχει και καλό πόδι εκτός περιοχής. 

Φυσικά, η τάση του να πάει στο ένας με έναν κάνει λογική την σκέψη του Λουτσέσκου να τον δοκιμάσει στα αριστερά, ωστόσο, είναι προφανές ότι μέσα από την προετοιμασία θα απαντηθεί και αυτό το ερώτημα, ποια είναι η θέση των δύο παικτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.