Ρίγη συγκίνησης στο ξεχωριστό «αντίο» των Λέικερς στον Κόμπι Μπράιαντ

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2020

Μέσα σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι φίλαθλοι της ομάδας αποχαιρέτισαν το βράδυ της Παρασκευής (31/1) με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον «δικό τους» Κόμπι Μπράιαντ.

Στο περιθώριο του αγώνα με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι «λιμνάνθρωποι» πραγματοποίησαν μια ειδική τελετή αφιερωμένη στον σούπερ σταρ του NBA, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τους Λέικερς και πριν μερικές ημέρες έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Η αρχή έγινε με τον καλλιτέχνη Άσερ να ψέλνει για τον Κόμπι υπό τις ιαχές «MVP», για να ακολουθήσει ο Μπεν Χονγκ με το τσέλο του, παίζοντας μία μαγική μελωδία. Την ίδια στιγμή, τα μάτριξ παρουσίαζαν ένα βίντεο με τον Κόμπι να μιλά για τον εαυτό του πριν πάρουν την σκυτάλη οι Boyz II Men για αν ψάλουν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Η πλέον καθηλωτική στιγμή, όμως, ήρθε όταν πήρε το μικρόφωνο ο Λεμπρόν Τζέιμς και μίλησε για τον Κόμπι Μπράιαντ.

«Μου έχουν γράψει κάτι και μου ζήτησαν να το τηρήσω. Αλλά, Laker Nation, θα ήμουν λίγος αν διάβαζα αυτά τα σκατά. Θα μιλήσω από την καρδιά μου.

Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μία τελετή για τον Κόμπι. Σήμερα όμως είναι μία γιορτή. Είναι μία γιορτή για τα 20 χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους διαλυμένου σώματος, όπου σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε, για όλα. Για τις αμέτρητες ώρες, την αποφασιστικότητά του να γίνει τόσο σπουδαίος όσο ήταν. Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα είναι μία γιορτή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.