Ρέζα; «Ελληνική ομάδα θέλει τον Αμπετζαντέχ, αλλά δεν είναι ο Άρης»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2021

Τη δική του απάντηση στα σενάρια που εμπλέκουν τον Άρη, με τον Αμίρ Αμπετζαντέχ, έδωσε μέσα από το Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Ιρανός ατζέντης Ρέζα, ενώ σχολίασε και το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» την περασμένη αγωνιστική περίοδο για τον Εχσάν Χατζισαφί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Εχσάν Χατζισαφί: «Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήθελε να έρθει στον Άρη, αλλά είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και για αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς στο τέλος της διαπραγμάτευσης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας άσκησε μεγάλη πίεση ώστε να καταφέρει να τον κρατήσει. Από τότε και έπειτα, δεν υπάρχει κάποια κίνηση για τον παίκτη από τον Άρη, αλλά αν θέλουν είναι ελεύθερος. Για τον Ανσαριφάρντ δεν μπορώ να ξέρω αν παλαιότερα υπήρχε ενδιαφέρον του Άρη, γιατί δεν τον εκπροσωπώ».

Για τον Αμίρ Αμπετζαντέχ, ανέφερε: 
«Μίλησα μαζί του χθες το βράδυ, είναι και αυτός ελεύθερος, έκανε εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία με την Μαρίτιμο και θέλει να την εξαργυρώσει. Δύσκολα νομίζω ότι θα μπορούσε να έρθει στον Άρη, έχει άλλες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και από μία ομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο δεν μπορώ να την αποκαλύψω».

Επιπλέον για τους Ιρανούς ποδοσφαιριστές, επισήμανε: «Οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές, είναι αρκετά μαχητικοί και θέλουν να νικούν και τα δίνουν όλα για να το πετύχουν. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε περισσότερους Ιρανούς στο προσκήνιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.