Ρέξαμ: Νέες διακοπές ετοιμάζουν Ρέινολντς και ΜακΈλενι μετά την άνοδο

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Η Ρέξαμ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά δύο στροφές πριν το φινάλε, την back-to-back άνοδο στην League One (3η κατηγορία), ανεβαίνοντας στη συγκεκριμένη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2005.

Η ομάδα των δύο σούπερ σταρ, Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενι, διέλυσε με 6-0 την ήδη υποβιβασμένη Φόρεστ Γκριν, κερδίζοντας επάξια την άνοδο στην 3 κατηγορία της Ουαλίας.

Όπως είναι λογικό οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο «Racecourse Ground» ήταν επικές, με τους οπαδούς να γιορτάζουν μέχρι αργά το βράδυ το επίτευγμα της ομάδας τους.

Την προηγούμενη χρονιά οι ιδιοκτήτες του συλλόγου είχαν κάνει δώρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, διακοπές στο Λας Βέγκας και πριμ 200.000 λιρών, προκειμένου να τους δώσουν επιπλέον κίνητρο και... όπως φάνηκε το κατάφεραν και με το παραπάνω.

Ο σταρ Μπεν Τόζερ μετά τον αγώνα με τη Φόρεστ Γκριν δήλωσε πως άπεντες περιμένουν ξανά πολυτελείς διακοπές, αναφέροντας πως θα είναι δύσκολο να ξεπεράσουν αυτές της περασμένης αγωνιστικής σεζόν.

«Αυτό που τους είπα (στους προέδρους), είναι να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν αν μπορούν την προηγούμενη χρονιά. Σίογυρα θα πάρουμε τον χρόνο μας για να πανηγυρίσουμε, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να φτάσουμε παραπάνω. Ωστόσο, τώρα προέχει η ξεκούραση και μετά πιάνουμε δουλειά. Δεν ξέρω εάν έχει λάβει κάποιος μήνυμα για τις διακοπές. Μετά από κάθε παιχνίδι λαμβάνουμε ενημέρωση από τον Ράιαν», δήλωσε ο 34χρονος αμυντικός.

Επιμέλεια: Γιώτα Μίχου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.