Restart ενόψει Κυπέλλου και πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Μαρτίου 2020

Ώρα για πράξεις και όχι για λόγια πλέον στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ που ψάχνει το restart σήμερα στις 19:00 στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά αρχικά στοχεύει στην ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί που θα του επιτρέψουν να παραμείνει στο -5 από τον Ολυμπιακό που την ίδια ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ που πριν από μια εβδομάδα γνώρισε την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» έχει μπροστά του δέκα αγωνιστικές (η κλήρωση θα γίνει σε λίγες μέρες) ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα και να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Επομένως κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη σήμερα θα είναι καταστροφικό. 

Παράλληλα η νίκη θα είναι βάλσαμο για τον Δικέφαλο ενόψει του αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη στην Τούμπα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που θα είναι ουσιαστικά ο πρώτος… τελικός από τους δώδεκα που θα έχει να δώσει συνολικά η ομάδα (δέκα στο Πρωτάθλημα και δυο οι ημιτελικοί). Είναι όμως ξεκάθαρο πως σήμερα θα ήταν αφελές αν το μυαλό όλων δεν είναι στραμμένο στην Ξάνθη που έχει μαθηματικές ελπίδες (αν και ελάχιστες) για είσοδο στα πλέι οφ και παράλληλα θέλει να αποδείξει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Για αυτό και η προσέγγιση του αγώνα από τον Φερέιρα και τους παίκτες του αφορά ένα ματς δύσκολο και τίποτε λιγότερο.

Οι σκέψεις για ενδεκάδα

Οπως συνηθίζει ο Αμπέλ Φερέιρα θα ανακοινώσει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του σήμερα το μεσημέρι, δηλαδή ανήμερα του αγώνα. Μέσα από τον καταρτισμό της αποστολής απέδειξε πως άφησε στην άκρη το εκτεταμένο rotation για το παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης

Με 4-3-3 η Ξάνθη

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που δεν έχει την τύχη στα χέρια της για την είσοδο στα πλέι οφ ακόμη και με νίκη θα παραταχθεί με 4-3-3. Ο Αμπαντ θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Μπαξεβανίδη στα δεξιά και τον Σόσα στα αριστερά της άμυνας ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Λισγάρας-Καρασαλίδης. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Τζουρίσκοβιτς, Καμαρά και Μπαριέντος ενώ δίπλα στον Φοσέ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης θα είναι οι Εντουάρντο, Γουίλιαμ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.