Ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού από την ΑΕΚ για τη «σφαγή» του ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

«Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι». Η λαϊκή παροιμία ταιριάζει... κουτί σε αυτό που ενορχηστρωμένα κάνει η ΚΑΕ ΑΕΚ από χθες, προσπαθώντας να μετατρέψει το άσπρο, σε μαύρο σε σχέση με τη διαιτητική «σφαγή» του ΠΑΟΚ στον τρίτο και καθοριστικό προημιτελικό πλέι οφ.

Παρότι η «Ένωση» βρέθηκε με το «έτσι θέλω» των Κορομηλά και Πουρσανίδη στα ημιτελικά των πλέι οφ με την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος που υπήρξε στο τέλος του αγώνα και που ακολούθησε την απόλυτα μεροληπτική διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου, με το διαρκές παιχνίδι πέρα από τα όρια του φάουλ που ως δια μαγείας μετατράπηκε σε επιμέρους σκορ 16-6 στις βολές, προσπαθεί από χθες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και πιθανώς να αποπροσανατολίσει από τα συσσωρευμένα προβλήματα της.

Άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν τις τελευταίες ώρες για «διαιτησία υπέρ του ΠΑΟΚ για 39,5 λεπτά» και για «λάσπη του ΠΑΟΚ στον ανεμιστήρα» παρότι η φωνή του ΠΑΟΚ, πέραν από μία μετριοπαθέστατη -για το μέγεθος της διαιτητικής σφαγής- ανακοίνωση δεν ακούστηκε καν. Ίσως είναι κι αυτός ένας τρόπος για να ξεχαστούν, για μερικές μέρες τα επτά ΒΑΝ που κατατάσσουν την ΑΕΚ στην... κορυφή της σχετικής λίστας της FIBA.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.