Ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και αναξιοπρέπειας για τη χάρη του «αδικημένου» Ολυμπιακού

Στέλιος Γρηγοριάδης26 Ιανουαρίου 2020

Αγαπητή Metrosport,

Στην κοσμάρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης. “Στη συνάντηση των big 4, είπε, συμφωνήσαμε να μπει φραγμός στις τοξικές δηλώσεις”. Κι αφού το συμφώνησαν, ο ίδιος έκλεισε μάτια και αυτιά και κοιμάται ήσυχος, έχοντας την αίσθηση ότι έκανε το καθήκον του...

Πριν περάσουν λίγες ώρες μετά τη συνάντηση και τη... συμφωνία, ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωση, χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη “Ρώσο”. Εναν “Ρώσο”, μάλιστα, που αλλοιώνει το Πρωτάθλημα υπέρ της ομάδας του, όπως ανέφερε η κατάπτυστη ανακοίνωση. Πιο τοξική δήλωση δεν γίνεται. Ο Αυγενάκης, όμως, ούτε την άκουσε, ούτε τη διάβασε. Καρφάκι δεν του κάηκε για την καταπάτηση της “συμφωνίας” από τον Ολυμπιακό και το νέο αποκρουστικό ατόπημα του ιδιοκτήτη του, ο οποίος, λίγες ώρες πριν, είχε το θράσος να ειρωνευτεί και να καταγγείλει τους πάντες διαβάζοντας στη συνάντηση το κείμενο που του είχαν γράψει. Ο υφυπουργός ανακοίνωσε περιχαρής τη “συμφωνία” για να πάψουν οι τοξικές δηλώσεις, αλλά έχασε η λαλιά του όταν έγινε μια ακόμη τοξική, η πιο τοξική και υβριστική απ' όλες, δήλωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ούτε καν του πέρασε από το μυαλό ότι ο πρώτος που ξευτιλίστηκε από την αθέτηση της “συμφωνίας” ήταν ο ίδιος. Εχουν περάσει τόσες μέρες και όμως η δική του τοποθέτηση επί του θέματος αγνοείται. Οπως αγνοείται και η τοποθέτηση της κυβέρνησης γι' αυτό το εμετικό ρατσιστικό ερυθρόλευκο παραλήρημα, που θίγει όχι μόνο τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά όλους τους Πόντιους, όλους τους πρόσφυγες και τους απογόνους τους, δηλαδή περισσότερους από τους μισούς Ελληνες.

Η ασυλία που απολαμβάνουν οι εκφραστές του επίσημου Ολυμπιακού είναι πρωτοφανής. Την απολαμβάνουν και τη χρησιμοποιούν για να ξεπεράσουν κάθε όριο, βέβαιοι ότι κανείς δεν θα τους ενοχλήσει. Οι άνθρωποι δεν δηλητηριάζουν πλέον μόνο το ποδόσφαιρο. Εχουν φτάσει στο σημείο όχι απλά να αμφισβητούν αλλά και να... ακυρώνουν την ίδια την εθνική συνείδηση και ταυτότητα καθαρόαιμων Ελλήνων. Οποιος άλλος να το επιχειρούσε δημόσια, τόσο απροκάλυπτα, θα είχε ήδη υποστεί τις συνέπειες. Ο Μαρινάκης και οι δικοί του έχουν καταδικαστεί από την κοινή γνώμη, όχι όμως και από αυτούς που θα έπρεπε να έχουν παρέμβει θεσμικά για να τους βάλουν μια και καλή στη θέση τους με μια σκληρή, παραδειγματική τιμωρία.

Οι ίδιοι που ευαγγελίζονται την ομαλοποίηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανέχονται τους ερυθρόλευκους “μπαχαλάκηδες”. Οι ίδιοι που υποτίθεται ότι αγωνίζονται για μια Ελλάδα ενωμένη σαν γροθιά, επιτρέπουν Ελληνες να προσβάλλουν χυδαία Ελληνες. Οι ίδιοι που λένε ότι μάχονται για την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια σε όλους τους τομείς, είναι οι πιο αναξιόπιστοι και οι πιο αναξιοπρεπείς. Κι αυτό γιατί; Για το χατίρι του... καημένου του Μαρινάκη και του... αδικημένου Ολυμπιακού.

Στέλιος Γρηγοριάδης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.