Ρένφρο: «Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία στο Κύπελλο, αν αποκλείσουμε το Περιστέρι»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2023

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ mateco, Νέιτ Ρένφρο, μίλησε στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή "Τζάμπολ" για την επικράτηση της ομάδας επί του Κολοσσού Ρόδου, ενώ αναφέρθηκε και στο Final 8 του Κυπέλλου και την ευκαιρία που έχει ο ¨δικέφαλο" αν αποκλείσει το Περιστέρι στα προημιτελικά.

Στην αρχή μίλησε για τη νίκη επί του Κολοσσού: «Ήταν ο τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι από την αρχή. Το προσεγγίσαμε πολύ καλά αμυντικά. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το καλό ομαδικό μας ξεκίνημα μας έδωσε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κύπελλο και στον αγώνα με τον Περιστέρι: «Ξέρουμε πως παίζουν, έχουμε τι έκαναν καλά, τι δεν κάναμε εμείς καλά και μπορούμε να το διορθώσουμε. Ίσως αυτήν τη φορά να είναι πιο χαλαροί λόγω αυτών των δύο νικών. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στο τέλος τόνισε την ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ στο Final 8: «Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία, αν αποκλείσουμε το Περιστέρι στον προημιτελικό. Είναι μία ευκαιρία για να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους πάντες στο κορυφαίο επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.