Ρέμπε-Φερέιρα τα είπαν... επιδερμικά για τον νέο ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός27 Ιουνίου 2020

Ο Ολαφ Ρέμπε κάνει καθημερινά πολλές επαφές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μεταξύ όσων είδε και συνομίλησε μαζί τους ήταν και ο Αμπέλ Φερέιρα. Πρώτα απ’ όλα, ήταν μία συνάντηση γνωριμίας του νέου αθλητικού διευθυντή με τον τωρινό προπονητή της ομάδας, στην οποία δεν συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην ομάδα.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της στήλης, ο 42χρονος Γερμανός φρόντισε να αναλύσει στον κατά ένα χρόνο μικρότερό του, Πορτογάλο, τους βασικούς άξονες του πλάνου του νέου ΠΑΟΚ. Αρκετοί από εσάς θα αναρωτιέστε αν στη συζήτηση των δύο ανδρών ειπώθηκε και κάτι για την συνεργασία του Φερέιρα με τον Δικέφαλο από εδώ και στο εξής.

Η απάντηση είναι αρνητική, προφανώς γιατί αν κλείσει, όπως φαίνεται, το κεφάλαιο Φερέιρα θα υπάρξει ενημέρωση στον Πορτογάλο πρωταρχικά από την οικογένεια Σαββίδη. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο Ρέμπε είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς έχει γίνει από την πλευρά του προεργασία και πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Την τελική απόφαση για το θέμα του προπονητή θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης και από εκεί και πέρα θα «τρέξει» το πρότζεκτ τριετίας που έχει ήδη σχεδιαστεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.