Ρέμπε: «Δημιουργήσαμε ρόστερ με μεγάλη προοπτική»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου14 Οκτωβρίου 2020

Ρέμπε: «Δημιουργήσαμε ρόστερ με μεγάλη προοπτική», δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το νέο ρόστερ πρωταθλητισμού πότε πιστεύει ότι θα μπει σε τροχιά τίτλων: «Το ρόστερ είναι πολύ νεανικό. Έχουμε και τους παίκτες που είναι έμπειροι, είναι, ουσιαστικά, μία μείξη, έμπειρων και νεαρών. Μπορεί οι νεαροί να μην είναι ακόμη τοπ, αλλά έχουμε την ελπίδα ότι θα φτάσουν σύντομα εκεί που θέλουμε. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό που λέτε, σαν να λέμε τι θα φάμε για επιδόρπιο ενώ ακόμη δεν έχει έρθει η σαλάτα. Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της σεζόν για να είναι ετοιμοπόλεμη η ομάδα στα ευρωπαϊκά ματς. Έχουμε φανταστικούς ανθρώπους που εργάζονται για την ομάδα. Έχουμε βελτιώσει πολύ την οργάνωση της ομάδας και θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα σε όλους, οπότε αυτή είναι τώρα η κατάσταση.

Δεν είμαι μάγος. Θέλαμε να αναλύσουμε τι συνέβαινε πέρσι, υπήρχαν και θετικά που έπρεπε να τα δούμε και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα βελτιώσουμε και τι θα προσθέσουμε. Μπήκε ένας παραπάνω συνεργάτης στον προπονητή, ένα εργοφυσιολόγος, περνάμε από διάφορες φάσεις. Πρώτα θέλαμε να δούμε τι παραπάνω χρειάζεται από την περσινή σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχουμε χτίσει μία δεμένη οικογένεια. Είναι δύσκολο να την νικήσει οποιοσδήποτε και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο καθένας μπορεί να πει την άποψή του και να τα λύνουμε όλα σαν άντρες. Όλοι είμαστε ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό, εγώ και ο προπονητής είμαστε σαν τους πατέρες αυτής της οικογένειας. Προσπαθούμε να έχουμε όλους τους παίκτες ευχαριστημένους, να τους χαλαρώσουμε, να είμαστε κοντά τους όταν το χρειάζονται, αυτή είναι η βάση. Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να πετύχει.

Δεν είμαστε εδώ πέρα για να φτιάχνουμε δικαιολογίες. Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League. Σίγουρα θα θέλαμε βέβαια να ήμασταν στο Champions League. Ξέρουμε το βάρος, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε. Σε κάθε οικογένεια θα υπάρχουν προβλήματα, αλλά ξέρουμε να τα λύνουμε εσωτερικά και να δεν θα αφήσουμε κανέναν να χτυπήσει την πόρτα και να μπει μέσα σε αυτά. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε πετύχει, όπως οποιοσδήποτε αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Με το νεανικό ρόστερ και πολλούς παίκτες που εκπροσωπούν τις εθνικές τους. Εγώ θέλω να είμαστε ρεαλιστικοί, είναι δύσκολο να κάνουμε υπομονή, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.