Ρέιντζερς και αουτσάιντερ δε γίνεται

Γρηγόρης Κόκκινος11 Μαρτίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Στον προηγούμενο γύρω του θεσμού κάναμε ταμεία και τα πήγαμε αρκετά καλά. Αποφύγαμε τις παγίδες των μικρών σημείων όπως θα κάνουμε και σε αυτή τη φάση. Η Μόλντε και η Σλάβια Πράγας έστειλαν πολλούς αδιάβαστους όπως και η Λεβερκούζεν με την Γιούνγκ Μπόις με την ομάδα από την Ελβετία να δείχνει από το πρώτο παιχνίδι ότι και καλή ομάδα είναι και θέλει μεγάλη προσοχή αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση την πατήσαμε για τα καλά.

Ο Άγιαξ με δυο νίκες πέταξε έξω από το θεσμό την πρωτοπόρο του Γαλλικού πρωταθλήματος Λιλ ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε με 3-1 την Γκρόνιγκεν και παραμένει στην κορυφή. Η Γιούνγκ Μπόις πέταξε έξω την Λεβερκούζεν με δυο νίκες ενώ για το πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βαντούζ. Πολλά γκολ βλέπω με το σκεπτικό ότι οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά και ανοιχτά.

Η Μάντσεστερ απέκλεισε την Βιγιαρεάλ ενώ στο πρωτάθλημα έκανε τη νίκη της χρονιάς αφού επικράτησε με 0-2 της Μάντσεστερ Σίτυ. Η Μίλαν απέκλεισε δύσκολα τον Ερυθρό Αστέρα με δυο ισοπαλίες 2-2 και 1-1 αντίστοιχα ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε με 0-2 την Βερόνα και παραμένει στην δεύτερη θέση. G/G@OVER θα παίξω και όχι άσσο γιατί δεν την εμπιστεύομαι την Μάντσεστερ

Η Ντυναμό Κιέβου πέταξε έξω την Μπριζ με την νίκη της με 0-1 μέσα στο Βέλγιο ενώ στο πρωτάθλημα νίκησε 3-1 την Μινάι και είναι πρώτη στην βαθμολογία. Η Βιγιαρεάλ απέκλεισε την Σάλτσμπουργκ με δυο νίκες ενώ για το πρωτάθλημα έχασε με 2-1 από την Βαλένθια και είναι στην έβδομη θέση. Σφιχτό παιχνίδι περιμένω αλλά δε το ακουμπάω γιατί ο Λουτσέσκου ήταν είναι και παραμένει μεγάλη «αλεπού».

Η Σλάβια Πράγας απέκλεισε την Λέστερ μετά το 0-0 στην Πράγα και το 0-2 στην Αγγλία ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε με 2-1 την Οστράβα και δείχνει ασταμάτητη στην μάχη του τίτλου. Η Ρέιντζερς απέκλεισε με δυο νίκες την Αντβέρπ με 3-4 εκτός και 5-2 στην Σκωτία ενώ πήρε το πρωτάθλημα στην χώρα της μετά το 3-0 με την Σεντ Μίρεν. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Τζέραρντ και το διπλό αξίζει σαν απόδοση.

Η Γρανάδα απέκλεισε την Νάπολι με νίκη εντός 2-0 και «γλυκιά» ήττα εκτός 2-1 ενώ για το πρωτάθλημα έχασε με 2-1 από την Μπιλμπάο στις καθυστερήσεις του αγώνα και έμεινε πίσω στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Μόλντε έκανε το μεγάλο μπαμ αφού απέκλεισε την Χόφενχαιμ με το πρώτο παιχνίδι να λήγει 3-3 και να παίρνει μεγάλο διπλό 0-2 και μαζί την πρόκριση. Δεν αξίζει κάτι. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Αϊντχόφεν κερδίζοντας 4-2 στο Καραϊσκάκη και χάνοντας 2-1 στην Ολλανδία με το χρυσό γκολ να το πετυχαίνει στο φινάλε του αγώνα ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό. Η Άρσεναλ απέκλεισε την Μπενφίκα με το πρώτο παιχνίδι να λήγει 1-1 και στον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη να επικρατεί μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 3-2. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με την Μπέρνλι και είναι μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Περιμένω παιχνίδι με πολλά γκολ.

Η Ρόμα με δυο νίκες 0-2 και 3-1 απέκλεισε την Μπράγκα ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε με 1-0 την Τζένοα και είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η Σαχτάρ με δυο νίκες 0-2 και 1-0 πέταξε έξω την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε με 0-1 στο τοπικό ντέρμπι την Ολιμπίκ. Δεν είναι τόσο καυτό φαβορί η Ρόμα αν και πιστεύω ότι αυτή θα πάρει την πρόκριση και δεν ασχολούμαι με τον αγώνα αφού δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο να ποντάρουμε.

Η Τότεναμ απέκλεισε εύκολα με δυο νίκες την Βόλφσμπεργκερ 1-4 εκτός και 4-0 εντός ενώ στο πρωτάθλημα νίκησε με 4-1 την Κρύσταλ Πάλλας με έναν Μπέιλ βγαλμένο από τα παλιά. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ άφησε εκτός θεσμού την Κράσνονταρ με δυο νίκες 2-3 εκτός και 1-0 εντός ενώ για το πρωτάθλημα νίκησε 2-0 την Ριέκα και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Μου αρέσει το G/G@OVER και δεν θα έπαιζα άσσο…..

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 2


Δεύτερη πρόταση

MANTΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ- ΜΙΛΑΝ G/G@OVER

TOTENAM – NTYNAMO ΖΑΓΚΡΕΜΠ G/G@OVER


Τρίτη πρόταση

ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ OVER 3,5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ OVER 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.