Στήλες Real Player

«Real Player»: Έχουν τύχη όλες οι ελληνικές ομάδες

Γρηγόρης Κόκκινος07 Νοεμβρίου 2023

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Κάναμε δουλειά την περασμένη αγωνιστική με ταμείο την Πέμπτη και δοκάρι την Τρίτη και Τετάρτη αφού η Σέλτικ κράτησε στο Χ την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από εδώ και πέρα ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα με το champions league να συνεχίζει να βγάζει over αλλά για καλή μας τύχη άρχισαν να παίρνουν μπρος και οι άλλοι δυο θεσμοί με παιχνίδια με αρκετά γκολ. Το μόνο που με χάλασε την περασμένη αγωνιστική είναι το σημείο που έβλεπα και δεν το έδωσα στην εφημερίδα αλλά μόνο στο ραδιόφωνο και μιλάω για το διπλό της Ντόρτμουντ μέσα στο Νιούκαστλ.

Η Ντόρτμουντ ήταν πολύ διαβασμένη την περασμένη αγωνιστική και πήρε σπουδαίο διπλό το οποίο την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης κόντρα σε Μίλαν και Νιούκαστλ. Γιατί να μην τα καταφέρει ξανά η Γερμανική ομάδα και πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Άσσος

Η Φέγενορντ ήταν πολύ ανώτερη στο παιχνίδι στην Ολλανδία και νίκησε με 3-1 με το γκολ της Λάτσιο να έρχεται στο φινάλε όταν οι Ολλανδοί είχαν χαλαρώσει. Η Λάτσιο δεν παίζει καλά δεν είναι καλά πείτε ότι θέλετε. Είναι ευκαιρία για την Ολλανδική ομάδα να κάνει το διπλό.

Η Μπενφίκα δεν είναι καλά και σε αυτό τεράστια ευθύνη έχει ο κύριος Σμίντ ο Γερμανός προπονητής. Έχασε από την Σοσιεδάδ μέσα στην Πορτογαλία με 0-1 και λίγο ήταν αφού η Ισπανική ομάδα ήταν πολύ ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Άσσος κοντά στο δίφραγκο αξίζει τον κόπο.

Η Μπράιτον ήταν ανώτερη από τον Άγιαξ και νίκησε με 2-0 στην Αγγλία και λίγα ήταν. Από εκείνο το παιχνίδι όμως ο Άγιαξ έχει στον πάγκο τον γνώριμο μας Φαν Σιπ έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα κάνει την ζωή των Άγγλων δύσκολη σε αυτό το παιχνίδι. Άσσο θα παίξω

Η Ρεν ήταν σοβαρή και αποτελεσματική στην Λεωφόρο με αποτέλεσμα να πάρει το διπλό με 1-2 από έναν Παναθηναϊκό που δεν το πίστεψε όσο θα περίμενα. Οι πράσινοι παίζουν καλά και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα όσο ακραίο και αν μοιάζει σε πολλούς. Θα ρισκάρω στο διπλό

Η Άστον Βίλλα ότι έκανε στην επίθεση στο παιχνίδι στην Ολλανδία πήγαινε μέσα και έγραφε με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα το διπλό με 1-4. Τέσσερα γκολ σε πέντε τελικές δεν τα βλέπεις κάθε μέρα. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι με γκολ αφού η Αλκμάαρ και καλή είναι και μπορεί μέσα στην Αγγλία να κάνει την ζημιά.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην Γαλλία και έχασε με 3-1 από την Μαρσέιγ παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Μασσαλίας δεν είναι στα καλύτερα της και οι σχέσεις κόσμου ομάδας και διοίκησης είναι σε κακή κατάσταση. Θα δούμε παιχνίδι με γκολ εκτιμώ.

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι καλά και δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα που έκανε «όργια» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός την κατάπιε και την νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1. Θα παίξω με τα γκολ και άσσο δεν θα έπαιζα ποτέ.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1

ΛΑΤΣΙΟ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΓΙΑΞ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1

ΡΕΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΑΛΚΜΑΑΡ G/G & OVER

ΑΕΚ – ΜΑΡΣΕΙΓ G/G & OVER

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G & OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.